Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petre Lazaroiu: Sefa Curtii Supreme a spus ca un articol de lege nu trebuie sa se mai aplice, pentru ca e cazut in desuetudine Despre presiunile asupra CCR: Toata mass-media a spus ca se doreste scaparea lui Dragnea (VIDEO)

B1 B1,
Petre Lazaroiu: Sefa Curtii Supreme a spus ca un articol de lege nu trebuie sa se mai aplice, pentru ca e cazut in desuetudine Despre presiunile asupra CCR: Toata mass-media a spus ca se doreste scaparea lui Dragnea (VIDEO)

Petre Lazaroiu, pana de curand judecator al Curtii Constitutionale, a declarat ca ai sai colegi din CCR s-au temut sa se pronunte asupra completurilor de trei de la Curtea Suprema, din cauza presiunilor. continuă pe B1

Corina Corbu, singurul judecator care si-a depus candidatura pentru sefia Curtii Supreme. Cristina Tarcea nu s-a inscris pentru un nou mandat

Singurul magistrat care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al Curtii Supreme este judecatorul Corina Corbu, inculpata de DNA in 2014 in dosarul judecatoarei Gabriela Birsan si achitata in 2018. Actualul presedinte al Curtii Supreme, Cristina Tarcea, nu si-a depus dosarul pentru un nou mandat.

Fostul judecator CCR Petre Lazaroiu: Decizia in dosarul lui Liviu Dragnea, POLITICA ! Au fost PRESIUNI mari

Fostul judecator al CCRPetre Lazaroiu a declarat, miercuri, dupa decizia CCR referitoare la completurile de trei judecatori de la ICCJ, ca Liviu Dragnea a fost condamnat politic si ca judecatorii Curtii.

Sesizarea lui Florin Iordache privind completurile specializate: Sefa instantei supreme a cerut suspendarea cauzei. Solicitarea i-a fost respinsa

Presedintele instantei supreme, Cristina Tarcea, a solicitat, miercuri, Curtii Constitutionale, suspendarea cauzei privind conflictul dintre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema completurilor specializate pe coruptie, ea motivand schimbarea componentei CCR si faptul ca nu exista un nou judecator raportor. Solicitarea i-a fost insa respinsa. CCR are din nou pe masa, dupa cinci amanari, sesizarea vicepresedintelui Camerei Deputatilor Florin Iordache. O hotarare favorabila l-ar fi putut scapa pe Liviu Dragnea de condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare in procesul angajarilor fictive.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )