Libnet.ro
UNICEF

19:15

Fostul judecator CCR Petre Lazaroiu: Decizia in dosarul lui Liviu Dragnea, POLITICA ! Au fost PRESIUNI mari

B1 B1,
Fostul judecator CCR Petre Lazaroiu: Decizia in dosarul lui Liviu Dragnea, POLITICA ! Au fost PRESIUNI mari

Fostul judecator al CCRPetre Lazaroiu a declarat, miercuri, dupa decizia CCR referitoare la completurile de trei judecatori de la ICCJ, ca Liviu Dragnea a fost condamnat politic si ca judecatorii Curtii. continuă pe B1

Fost judecator CCR: Nu cred ca tinta a fost bagarea lui Dragnea in puscarie, ci disparitia lui de pe scena politica

Fostul judecator CCR, Petre Lazaroiu, a precizat ca in calitatea sa de om liber, calitate dobandita prin eliberarea sa din functie,ca exista motivele intemeiate pentru a crede ca procesul fostul.

SOC in PSD dupa dezvaluirile fostului judecator CCR Petre Lazaroiu: in spatele condamnarii lui Dragnea au stat si unii din partidul nostru?

Petre Lazaroiu, pana de curand judecator al Curtii Constitutionale, a declarat ca Liviu Dragnea a fost condamnat politic si colegii lui de la CCR s-au temut sa se pronunte asupra completurilor de trei de la.

Petre Lazaroiu: Sefa Curtii Supreme a spus ca un articol de lege nu trebuie sa se mai aplice, pentru ca e cazut in desuetudine Despre presiunile asupra CCR: Toata mass-media a spus ca se doreste scaparea lui Dragnea (VIDEO)

Petre Lazaroiu, pana de curand judecator al Curtii Constitutionale, a declarat ca ai sai colegi din CCR s-au temut sa se pronunte asupra completurilor de trei de la Curtea Suprema, din cauza presiunilor.

Avocata lui Liviu Dragnea, reactie cu privire la decizia CCR: Tot sistemul ar trebui sa se revolte. Am spus de la inceput ca este o executie politica

Avocata care l-a reprezentat legal pe Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a explicat ca va lucra impreuna cu fostul judecator CCR Petru Lazaroiu, pentru gasirea unei solutii, avand in vedere decizia CCR de.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )