Libnet.ro
UNICEF

12:16

Petro Porosenko si-a expus in fata natiunii planul de pace

Antena3 Antena3,
Petro Porosenko si-a expus in fata natiunii planul de pace

Presedintele ucrainean Petro Porosenko si-a expus duminica in fata natiunii planul de pace pentru estul separatist, care include un dialog cu rebeli prorusi ce nu au comis nici crime, nici torturi si care are . continuă pe Antena3

CRIZA DIN UCRAINA: Porosenko a prezentat in fata natiunii planul de pace care include un dialog cu separatistii

Presedintele ucrainean Petro Porosenko si-a expus duminica in fata natiunii planul de pace pentru estul separatist, care include un dialog cu rebeli prorusi ce nu au comis nici crime, nici torturi si care are obiectivul sa restaureze integritatea tarii, potrivit Mediafax.

Porosenko a prezentat in fata natiunii planul de pace care include un dialog cu separatistii

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a propus un dialog cu rebelii prorusi care nu au comis nici crime, nici torturi, el prezentandu-si duminica in fata natiunii planul de pace, sustinut de catre Vladimir Putin, care cere totusi garantii suplimentare, relateaza AFP.

Plan de pace in 14 puncte pentru estul separatist al Ucrainei, dezvaluit de Petro Porosenko

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a dezvaluit, vineri, un plan de pace in 14 puncte al carui obiectiv este sa puna capat insurectiei separatiste proruse din estul tarii, a anuntat un post ucrainean privat de televiziune, citat de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1899 seconds )