Libnet.ro
UNICEF

10:46

CRIZA DIN UCRAINA: Porosenko a prezentat in fata natiunii planul de pace care include un dialog cu separatistii

România Liberă România Liberă,
CRIZA DIN UCRAINA: Porosenko a prezentat in fata natiunii planul de pace care include un dialog cu separatistii

Presedintele ucrainean Petro Porosenko si-a expus duminica in fata natiunii planul de pace pentru estul separatist, care include un dialog cu rebeli prorusi ce nu au comis nici crime, nici torturi si care are obiectivul sa restaureze integritatea tarii, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Porosenko a prezentat in fata natiunii planul de pace care include un dialog cu separatistii

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a propus un dialog cu rebelii prorusi care nu au comis nici crime, nici torturi, el prezentandu-si duminica in fata natiunii planul de pace, sustinut de catre Vladimir Putin, care cere totusi garantii suplimentare, relateaza AFP.

Petro Porosenko si-a expus in fata natiunii planul de pace

Presedintele ucrainean Petro Porosenko si-a expus duminica in fata natiunii planul de pace pentru estul separatist, care include un dialog cu rebeli prorusi ce nu au comis nici crime, nici torturi si care are .

Cat de puternic va lovi criza din Irak pretul petrolului? Saxo nu vede cotatiile mai sus de 115 dolari

Actuala criza din Irak nu afecteaza inca puternic capacitatile de productie ale tarii in domeniul petrolului, motiv pentru care pretul barilului Brent nu ar trebui sa urce peste 115 dolari daca situatia nu se agraveaza, considera analistii Saxo Bank.

Petro Porosenko: Autoritatile din Ucraina incep aplicarea unui armistitiu unilateral in estul tarii

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a anuntat ca serviciile de securitate ale Ucrainei vor implementa, incepand de vineri seara, o incetare unilaterala a focului, relateaza AFP. Astazi, 20 iunie, va.

Biden ameninta Rusia cu noi sanctiuni in cazul conflictului din Ucraina

Vicepresedintele american Joe Biden i-a spus ieri presedintelui ucrainean Petro Poroshenko ca Statele Unite va lucra cu aliatii sai pentru a impune noi sanctiuni fata de Rusia daca Moscova nu va folosi influenta sa pentru a opri violentele separatistilor din estul Ucrainei, a sustinut Casa Alba, transmite Reuters.

Criza din Polonia serveste interesele lui Putin

O criza politica grava a fost declansata in Polonia de publicarea unor convorbiri private dintre oficiali de rang inalt ai guvernului, printre care se numara ministrii de Externe, de Interne, Finante si guvernatorul Bancii Nationale. Criza risca sa doboare Guvernul Donald Tusk foto), aflat la putere de sapte ani, si sa genereze o perioada de instabilitate si incertitudine in Polonia. Atat Puterea, cat si Opozitia sunt de acord ca o implicare a serviciilor secrete ruse nu poate fi exclusa.

Franta si SUA cer Rusiei sa contribuie la detensionarea situatiei din Ucraina

Presedintele francez Francois Hollande si omologul sau american Barack Obama au indemnat vineri Moscova sa contribuie la detensionarea situatiei in Ucraina, avertizand ca in caz contrar vor lua noi masuri.

Criza din Irak: Jihadistii au ocupat 3 orase din provincia Anbar (surse)

Insurgentii sunniti apartinand grupului Statului Islamic din Irak si Levant SIIL) au ocupat duminica trei orase din provincia Anbar din vestul Irakului, au declarat martori si surse din fortele de securitate pentru Reuters.

Noi sanctiuni americane impotriva separatistilor din Ucraina

Statele Unite au impus noi sanctiuni impotriva separatistilor din estul Ucrainei, pe fondul escaladarii crizei. Activele a sapte lideri separatisti au fost inghetate, informeaza BBC.

SUA: Rusia a pregatit tancuri si piese de artilerie pentru a le livra insurgentilor din Ucraina

Rusia a plasat tancuri si piese de artilerie in anumite amplasamente din sud-vestul tarii si exista posibilitatea ca aceste echipamente militare sa ajunga in mainile insurgentilor rusofoni din estul Ucrainei,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )