Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petrolul a ajuns 30 de dolari pe baril, cel mai mic nivel din 2004 incoace, iar Morgan Stanley prezice ca va ajunge la 20 de dolari. Economia Chinei da frisoane

Adevărul Adevărul,
Petrolul a ajuns 30 de dolari pe baril, cel mai mic nivel din 2004 incoace, iar Morgan Stanley prezice ca va ajunge la 20 de dolari. Economia Chinei da frisoane

Preturile petrolului au coborat marti sub 31 de dolari pe baril, la minime ale ultimilor 12 ani, traderii si analistii anticipand ca evolutia descendenta va continua, pe fondul incertitudinilor economice din China si al aprecierii dolarului, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Becali jubileaza. A achizitionat cel mai dorit jucator

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marti, ca a ajuns la un acord cu gruparea Pandurii Targu Jiu pentru achizitionarea fundasului stanga sarb Marko Momcilovici in schimbul sumei de 250. 000 de.

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la Marea Neagra. Va costa 7 MLD. dolari

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la 35 de km de Istanbul, pe coasta Marii Negre si va deservi 150 de milioane de pasageri care vor putea zbura catre 350 de destinatii internationale, potrivit igairport. com .

Bursele din tarile emergente, la cel mai scazut nivel din ultimii sase ani

Bursele de pe pietele emergente au ajuns, luni, la cel mai redus nivel din ultimii sase ani, iar monedele au inregistrat o noua depreciere, pentru a saptea zi consecutiv- .

Luis Enrique, cel mai bun antrenor din 2015

Cel mai bun antrenor al anului 2015 a fost ales spaniolul Luis Enrique, cel care a obtinut nu mai putin de patru trofee cu FC Barcelona.

Neymar, fair-play la gala decernarii Balonului de Aur: Messi este cel mai bun din lume

Atacantul brazilian Neymar a declarat, luni, ca argentinianul Lionel Messi, coechipierul sau de la FC Barcelona, este cel mai bun jucator din lume si merita sa castige Balonul de Aur decernat la gala de la.

Cel mai prost violator vine de la Suceava: un tanar a incercat sa violeze de doua ori, fara succes, o batrana de 87 de ani

Dumitru Marian Mortun, de 22 de ani, din comuna suceveana Ulma poate fi considerat cel mai prost violator. Dupa ce a stat trei ani in inchisoare pentru ca a incercat sa violeze o batrana de 87 de ani, imediat dupa eliberare a tabarat din nou peste femeie, insa nu a reusit nici de aceasta data sa o violeze.

Cel mai important apeduct al Chisinaului s-a spart. Chirtoaca: Oamenii sa nu ramana fara apa in robinete

O avarie care a afectat cel mai important apeduct al municipiului Chisinau este calificata ca fiind o situatie exceptionala de catre directorul Apa-Canal. Autoritatile locale dau asigurari ca alimentarea cu apa a locuitorilor Capitalei nu va fi intrerupta.

Actiunile asiatice au scazut la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Actiunile marilor companii asiatice au scazut luni la cel mai redus nivel din peste patru ani, pe fondul temerilor legate de capacitatea administratiei de la Beijing de a administra economia chineza, a doua ca marime din lume, transmite Reuters,.

Cel mai bun antiinflamator natural. Ce compozitie chimica miraculoasa are sucul de cartofi, care ia durerea cu mana

Cartoful, cel mai banal aliment, numit si mancarea saracului, a fost vedeta in toata lumea la inceputurile civilizatiei. in Moldova, in 1818, domnitorul Scarlat Callimachi a platit bani grei traducerea din limba greaca pentru popularizarea cartofului in randurile supusilor. Acesta este, se pare, primul tratat gastronomic in limba romana despre cartof.

Politehnica Bucuresti, cel mai bine clasata universitate din Romania in topul URAP

Universitatea Politehnica din Bucuresti UPB) este cel mai bine clasata universitate din Romania in topul University Ranking by Academic Performance URAP), arata un comunicat al institutiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )