Libnet.ro
UNICEF

18:15

Petrolul, la cel mai mic pret din ultimii 12 ani, la New York

România Liberă România Liberă,
Petrolul, la cel mai mic pret din ultimii 12 ani, la New York

Cursul petrolului a coborat, vineri, sub 30 de dolari barilul, la New York, pentru prima data in ultimii 12 ani. continuă pe România Liberă

Vanzarile de PC-uri au atins anul trecut cel mai slab nivel din 2008 incoace

Vanzarile mondiale de desktop-uri si laptop-uri au avut o scadere istorica de peste 10% in 2015, atingand cel mai slab nivel din ultimii sapte ani, arata datele IDC. In lume s-au vandut 276 milioane de PC-uri, Lenovo fiind numarul unu mondial. In top 5 doar Apple a crescut, in timp ce Acer a scazut cu aproape 20%. Scaderile arata ca Windows 10 nu a putut influenta in mod pozitiv piata, iar oamenii tin tot mai multi ani laptop-urile si PC-urile.

Vanzarile de autovehicule au inregistrat in 2015 cea mai mica crestere din ultimii trei ani

Vanzarile de autovehicule in China, cea mai mare piata auto din lume, au inregistrat in 2015 cel mai lent ritm de crestere din ultimii trei ani, arata datele publicate marti de Asociatia Constructorilor Chinezi de Automobile CAAM), pe masura ce incetinirea cresterii economice si volatilitatea de pe pietele bursiere au afectat cererea de autovehicule, relateaza AFP.

Alerta chimica in cel mai mare port din Brazilia, in urma unui incendiu puternic

O alerta chimica a fost declansata in cel mai mare port din Brazilia dupa un incendiu de amploare care a afectat mai multe containere, circa 50 de persoane fiind spitalizate, informeaza site-ul postului.

Harrison Ford, cel mai rentabil actor din istoria cinematografiei

La 73 de ani, Harrison Ford este considerat cel mai rentabil actor din istoria cinematografiei, de catre siteul Box Office Mojo.

Petrolul a ajuns 30 de dolari pe baril, cel mai mic nivel din 2004 incoace, iar Morgan Stanley prezice ca va ajunge la 20 de dolari. Economia Chinei da frisoane

Preturile petrolului au coborat marti sub 31 de dolari pe baril, la minime ale ultimilor 12 ani, traderii si analistii anticipand ca evolutia descendenta va continua, pe fondul incertitudinilor economice din China si al aprecierii dolarului, relateaza Reuters.

OPEC: Barilul de petrol, cotat de la 25 de dolari, pretul cel mai scazut din ultimii 12 ani

ACTUALIZARE 13:08 Preturile petrolului au scazut sub 30 de dolari pe baril Preturile petrolului au scazut vineri sub pragul psihologic de 30 de dolari pe baril, pe fondul temerilor ca Iranul va contribui la cresterea supraofertei din piata, dupa ridicarea sanctiunilor, relateaza MarketWatch.

OPEC: Barilul de petrol, cotat la 25 de dolari, pretul cel mai scazut din ultimii 12 ani

ACTUALIZARE 13:08 Preturile petrolului au scazut sub 30 de dolari pe baril Preturile petrolului au scazut vineri sub pragul psihologic de 30 de dolari pe baril, pe fondul temerilor ca Iranul va contribui la cresterea supraofertei din piata, dupa ridicarea sanctiunilor, relateaza MarketWatch.

Anuntat de Fixstars, cel mai mare SSD din lume costa cat o masina

In urma cu sase sau opt ani, SSD-urile erau absurd de scumpe si veneau cu un amalgam de minusuri pe care trebuia sa le aveti in vedere. Dintre acelea, Fixstars se pare ca a remediat problema capacitatii disponibile pe un astfel de mediu de stocare. in continuare SSD-urile nu reprezinta cel mai ieftin mod in [].

Bursele din Europa si Asia, neinfluentate de cel mai recent declin din China

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa s-au redresat ieri, investitorii considerand ca reactiile anterioare la evolutiile din China au fost exagerate.

50 Shades of Grey, cel mai prost film din 2015?

50 Shades of Grey este cel mai post film din 2015, se pare, dupa ce a primit sase nominalizari la premiile Zmeura de Aur. La fel de multe ca si Jupiter Ascending. Iata ce alte filme slabe au sanse sa castige nedoritele trofee.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )