Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petrolul - Steaua, 1 - 1 in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei

Antena3 Antena3,
Petrolul - Steaua, 1 - 1 in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei

Petrolul a tinut in sah Steaua, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei, scor 1 - 1, la capatul unei partide in care campionii au suferit mult. Tchite, o cunostinta mai veche de-a lui Mircea Rednic din. continuă pe Antena3

CFR Cluj - Universitatea Cluj, scor 0-0, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei

Formatia CFR Cluj a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, miercuri, pe teren propriu, in compania Universitatii Cluj, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei-Timisoreana, in care echipa lui Eugen Trica a evoluat cu un jucator mai putin din minutul 8.

CFR Cluj - Universitatea Cluj, scor 0-0, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei. Sepcile au ratat un penalty

CFR Cluj a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, miercuri, pe teren propriu, in compania Universitatii Cluj, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei, in care echipa lui Eugen Trica a evoluat cu un jucator mai putin din minutul 8.

CFR Cluj - U Cluj, 0 - 0 in semifinalele Cupei Romaniei

Formatia CFR Cluj a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, miercuri, pe teren propriu, in compania Universitatii Cluj, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei-Timisoreana, in care echipa lui.

Steaua evita infrangerea in ultima secunda, 1-1 la Ploiesti

Steaua a remizat cu Petrolul, 1-1, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei. Golul egalizator al campioanei a venit la ultima faza a meciului de la unul dintre cei mai slabi oameni de atac, Alexandru Chipciu. Pentru lupi a deschis scorul debutantul Mohamed Tchite, la jumatatea primei reprize. Petrolul putea beneficia si de o lovitura de pedeapsa la hentul lui Tosca.

Fotbal insolvent in Derbiul Ardealului

CFR Cluj si Universitatea Cluj au incheiat la egalitate, fara gol marcat, prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei. Daca fosta campioana a Romaniei a avut o scuza, dupa eliminarea timpurie a fundasului Cornel Ene, Universitatea a aratat la fel de prost ca in primele doua etape consumate in returul Ligii 1, cu George Ogararu pe banca. Teoretic, sepcile rosii pornesc cu un usor avantaj in retur, .

Baia Mare va gazdui turneul Final 4 al Cupei Romaniei. Meciurile se vor disputa intre 25 si 26 aprilie

Orasul Baia Mare va fi cel care va gazdui turneul Final 4 al Cupei Romaniei. Anuntul a fost facut de catre Federatia Romana de Handbal.

Costel Galca: Sunt fericit ca am marcat. Meritam acest gol

Costel Galca s-a aratat bucuros pentru remiza obtinuta in extremis de Steaua, joi seara, in turul semifinalelor Cupei Romaniei cu Petrolul Ploiesti.

Petrolul - Steaua 1-1: inimi frante la Ploiesti! Chipciu a oprit dansul lupilor sub ploaie dupa o partida dramatica

Prahovenii au condus la pauza cu 1-0, li s-a refuzat un penalty in prima repriza si au avut o bara in partea secunda. Finalul meciului s-a transformat insa intr-o tragedie pentru un public admirabil, care a indurat o vreme teribila pentru a fi alaturi de Geraldo si colegii sai.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )