Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petrom a investit 26 mil. euro intr-un nou depozit de carburanti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Petrom a investit 26 mil. euro intr-un nou depozit de carburanti

OMV Petrom SNP) a deschis la Isalnita, judetul Dolj, un depozit de carburanti, construit de la zero, in urma unei investitii de circa 26 de milioane de euro. continuă pe Wall-Street Ro

BERD vinde actiuni Petrom de 19 mil. euro. Cumparatorul nu poate sa renunte la ele timp de trei luni

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a vandut pe Bursa de la Bucuresti 0,4% din actiunile Petrom SNP), pentru 84,9 milioane lei 18,8 milioane euro), potrivit unui anunt oficial.

Topul castigatorilor Black Friday: retailerii ITC au vandut de peste 50 mil. euro

Black Friday a fost de bun augur pentru retailerii de ITC, acestia inregistrand vanzari de peste 50 de milioane de euro, conform calculelor Wall-Street. ro. Marele castigator, asa cum era de asteptat, a fost eMag, retailerul online depasind.

Altex a inregistrat vanzari de 15 mil. euro de Black Friday. De trei ori mai mult decat estimarile initiale

Altex Romania, cel mai mare jucator de pe piata locala de retail electroIT, a inregistrat la finalul celor trei zile de vanzari de Black Friday vanzari de peste 15 milioane de euro, de trei ori mai mult fata de estimarile initiale ale companiei.

Natura deformata intr-un nou clip timelapse

Nu este primul clip timelapse asupra caruia atragem atentia si cu siguranta nu este primul ce incerca sa surprinda un pic altfel natura. Originalitatea vine din echipamentele folosite si din nivelul minim de editare ulterioara. Scurt metrajul de mai jos pleaca de la o premiza simpla imortalizarea cerului pe parcursul noptii dintr-un singur loc. Stephane Vetter, un fotograf francez, pentru sarcina mentionata mai sus a folosit cu rezultate remarcabile un aparat foto DSLR Nikon D3 pe care l-a .

cora a investit 47 milioane euro in al zecelea hipermarket din Romania

Reteaua franceza de hipermarketuri cora a des-chis ieri un magazin pe Soseaua Alexandriei din sudul Capitalei, investitie de 47 de milioane de euro, ajungand astfel la zece unitati pe piata locala.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )