Libnet.ro
UNICEF

18:00

Petrom vrea 930 de milioane euro pentru refinantarea unui credit luat 2011pentru acoperirea nevoilor companiei si finantarea programului de investitii

Adevărul Adevărul,
Petrom vrea 930 de milioane euro pentru refinantarea unui credit luat 2011pentru acoperirea nevoilor companiei si finantarea programului de investitii

Petrom a inceput discutii cu banci din Romania si din strainatate pentru refinantarea unei linii de credit in valoare de 930 milioane de euro, contractata in 2011. continuă pe Adevărul

OMV Petrom vrea sa refinanteze un credit de 930 milioane euro

Compania OMV Petrom SNP) a inceput discutii cu banci din Romania si din strainatate pentru refinantarea unei linii de credit in valoare de 930 milioane de euro, contractata in 2011.

Mohamad Yassin, arestat definitiv pentru ca ar fi cerut 2 milioane euro pentru eliberarea lui Omar Hayssam

Medicul Mohamad Yassin a fost arestat, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti CAB), fiind acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut aproximativ doua milioane de euro pentru a.

Mohamad Yassin, arestat definitiv pentru ca ar fi cerut 2 milioane euro pentru eliberarea lui Hayssam

Mohamad Yassin a fost arestat, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti CAB), fiind acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut aproximativ doua milioane de euro pentru a interveni in obtinerea unei decizii de anulare a pedepsei cu inchisoarea a lui Omar Hayssam, scrie Mediafax.

OMV Petrom vrea sa refinanteze un credit de 930 milioane euro contractat in 2011

OMV Petrom SNP) a dat startul unor discutii cu banci din Romania si externe pentru refinantarea unei linii de credit in valoare de 930 milioane de euro, contractata in anul 2011.

PSG, oferta 45 de milioane de euro pentru Paulo Dybala

Paris Saint-Germain a facut o oferta de 45 de milioane de euro clubului Palermo pentru jucatorul Paulo Dybala, informeaza Gazzetta dello Sport.

Mohamad Yassin, arestat definitiv. Medicul ar fi cerut 2 milioane de euro pentru eliberarea lui Hayssam

Mohamad Yassin a fost arestat, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti CAB), fiind acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut aproximativ doua milioane de euro pentru a interveni in obtinerea unei decizii de anulare a pedepsei cu inchisoarea a lui Omar Hayssam, potrivit Mediafax.

Agricover Credit mai imprumuta 22 milioane euro de la EximBank

EximBank si Agricover Credit au agreat incheierea unui nou acord pentru un imprumut in valoare de 100 de milioane de lei peste 22 de milioane de euro) pentru asigurarea resurselor necesare dezvoltarii de noi produse si servicii financiare inovatoare destinate fermierilor, potrivit unui comunicat de presa.

Air France: 50 de milioane de euro pentru schimbarea scaunelor aeronavelor si introducerea unei noi oferte de catering

Compania franceza Air France anunta inceperea unui program de investitii de 50 de milioane de euro, bani care vor fi folositi pentru introducerea unei noi oferte de catering si schimbarea scaunelor aeronavelor,.

Investitie de doua milioane de euro pentru ca o biserica din Iasi sa reziste la cutremure. 400 de blocuri din oras se pot prabusi oricand peste cetateni

O biserica monument istoric din judetul Iasi este reabilitata in prezent, printr-un proiect european, pentru a putea rezista la un cutremur de 7 grade pe scara Richter. Investitia este estimata la 2 milioane de euro si este asigurata din fonduri europene. in paralel, aproape 400 de blocuri din municipiul Iasi se pot prabusi oricand peste cetateni in eventualitatea unui cutremur.

Hidroelectrica, profit brut de 91 milioane euro pe primul trimestru

Hidroelectrica, aflata in insolventa, a inregistrat in primele trei luni un profit brut de 405 milioane de lei 91 milioane euro), de 2,2 ori mai mare comparativ cu castigul de 178 milioane de lei din perioada similara a anului trecut, ca urmare a avansului productiei si vanzarilor de electricitate, potivit unui comunicat al producatorului de energie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )