Libnet.ro
UNICEF

01:06

Piata serviciilor de recreere din Romnia ar putea creste de aproape sapte ori pna n 2021(Studiu PwC Romnia)

Hotnews Hotnews,
 Piata serviciilor de recreere din Romnia ar putea creste de aproape sapte ori pna n 2021(Studiu PwC Romnia)

Aplicarea unei cote reduse a TVA de 9% pentru serviciile de recreere ar genera un impact pozitiv de aproximativ 340 de milioane de lei la bugetul de stat pana in 2021, potrivit unui studiu al PwC Romania difuzat luni. Raportul Analiza pietei activitatilor si complexelor de recreere din Romania arata ca numarul de vizitatori din complexele de recreere ar cunoaste o crestere medie anuala de 30% pana in 2021, aceasta crestere ar contribui la dezvoltarea de aproape sapte ori a sectorului, de la 36 de milioane de lei 2018) pana la 240 de milioane de lei 2021). continuă pe Hotnews

Piata serviciilor de recreere din Romania ar putea creste de aproape sapte ori pana in 2021 daca se reduce TVA la 9%

Aplicarea unei cote reduse a TVA de 9% pentru serviciile de recreere ar genera incasari la bugetul de stat din aceste activitati de 340 de milioane de lei in 2021, in crestere de la aproximativ 50 de miliarde de lei in prezent. In plus, numarul de.

Posibila crestere pentru piata serviciilor de recreere

Conform unei analize a PwC Romania, aplicarea unei cote reduse a TVA de 9% pentru serviciile de recreere ar genera un impact pozitiv de aproximativ 340 de milioane de lei la bugetul de stat pana in 2021, informeaza comunicatul de presa remis catre Redactie.

Premii si credite garantate, pentru antreprenori din Romnia

Doua noi facilitati de finantare pentru mici afaceri au fost anuntate de o banca din Romania: antreprenorii romani pot castiga premii de cate 15. 000 de euro, pentru intreprinderi sociale, iar separat tot felul de firme romanesti vor putea accesa noi credite bancare cu garantii europene.

Urmeaza cea mai calduroasa vara dupa 1981. Preturile ar putea creste din cauza secetei

Ne asteapta cea mai calduroasa vada din ultimii 37 de ani, arata o prognoza ingrijoratoare a meteorologilor pe intervalul mai-iulie, care le da fiori mai ales fermierilor. Alimentele s-ar putea scumpi dupa.

Anarhie si haos n universitatile franceze Doua epistole catre un prieten din Romnia

A devenit limpede pentru toata lumea corect-politic-civilizata ca Franta a basculat de un an incoace intr-o teribila dictatura neoliberala si fascista sic!), organizata de un despot feroce: Emmanuel Macron. Noul presedinte al Frantei a castigat haut la main pariul sau initial: ca dreapta si stanga politica se vor contopi sub umbrela programului sau. Episodul universitar relatat in continuare de Teodor Iova din prima linie a frontului e emblematic pentru lupta care se duce in laboratorul ideologic francez.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )