Libnet.ro
UNICEF

01:05

Piata Taksim din Istanbul a fost inchisa traficului. Motivele sunt necunoscute

România Liberă România Liberă,
Piata Taksim din Istanbul a fost inchisa traficului. Motivele sunt necunoscute

Piata Taksim, din centrul Istanbulului, a fost inchisa traficului din motive de securitate, relateaza cotidianul Hurriyet citat de News. ro, fara a oferi alte detalii. continuă pe România Liberă

Turcia: Piata Taksim, din Istanbul, a fost inchisa traficului din motive de securitate

Piata Taksim, din centrul Istanbulului, a fost inchisa traficului din motive de securitate, relateaza cotidianul Hurriyet, fara a oferi alte detalii, scrie News. ro.

Piata Taksim, din Istanbul, a fost inchisa traficului din motive de securitate

Piata Taksim, din centrul Istanbulului, a fost inchisa traficului din motive de securitate, relateaza cotidianul Hurriyet, fara a oferi alte detalii. intre timp, vicepremierul Veysi Kaynak.

VIDEO Mii de sustinatori ai lui Erdogan au inceput sa se stranga in piata Taksim din Istanbul, pentru a sarbatori

Mii de sustinatori ai presedintelui Recep Tayyip Erdogan au inceput sa se stranga in piata Taksim din Istanbul, pentru a sarbatori victoria la referendumul de modificare a Constitutiei, ce ii va oferi sefului statului prerogative sporite, transmite News. ro. Imagini din centrul Istanbulului arata oamenii care canta, danseaza si flutura drapele ale Turciei.

Mii de sustinatori ai lui Erdogan ies in strada in Piata Taksim

Mii de sustinatori ai presedintelui Recep Tayyip Erdogan au inceput sa se stranga in piata Taksim din Istanbul, pentru a sarbatori victoria la referendumul de modificare a Constitutiei, ce ii va oferi sefului statului pr.

VIDEO. Presedintele Iohannis, la Slujba de inviere in Piata Mare din Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa sambata seara, la Slujba de inviere oficiata la Biserica Catolica din Piata Mare din Sibiu. Iohannis a venit insotit de sotia sa,.

Piata imobiliara din Londra, in cel mai puternic declin de la criza financiara

Piata imobiliara din centrul Londrei se afla in cel mai grav declin de la izbucnirea crizei financiare, in 2008, din cauza incertitudinilor generate de iesirea Marii Britanii din UE Brexit), dar si de costurile mari ale tranzactiilor din domeniu, care au afectat cererea, conform Royal Institution of Chartered Surveyors RICS).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )