Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO. Presedintele Iohannis, la Slujba de inviere in Piata Mare din Sibiu

Antena3 Antena3,
VIDEO. Presedintele Iohannis, la Slujba de inviere in Piata Mare din Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa sambata seara, la Slujba de inviere oficiata la Biserica Catolica din Piata Mare din Sibiu. Iohannis a venit insotit de sotia sa,. continuă pe Antena3

Piata imobiliara din Londra, in cel mai puternic declin de la criza financiara

Piata imobiliara din centrul Londrei se afla in cel mai grav declin de la izbucnirea crizei financiare, in 2008, din cauza incertitudinilor generate de iesirea Marii Britanii din UE Brexit), dar si de costurile mari ale tranzactiilor din domeniu, care au afectat cererea, conform Royal Institution of Chartered Surveyors RICS).

Cum isi petrec principalii lideri politici Pastele: Presedintele Iohannis si premierul Grindeanu merg la slujba de inviere. Seful PSD ar fi plecat din tara, intr-o destinatie exotica

Presedintele Klaus Iohannis va petrece Pastele la Sibiu, unde va participa si la slujba de inviere. Si seful Executivului, Sorin Grideanu, va merge la slujba, sambata seara. Pe de alta parte, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ar fi plecat din tara.

Presedintele Iohannis a semnat eliberarea din functie a sefului ANCOM, Catalin Marinescu, incepand cu 24 aprilie 2017

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din functie, ca urmare a demisiei, incepand cu data de 24 aprilie, a lui Catalin Marinescu, presedinte al Autoritatii de Reglementare in Comunicatii ANCOM), decizie publicata joi, 13 aprilie, in Monitorul Oficial. Dupa 8 ani la conducerea unei autoritati care reglementeaza o piata de aproape patru miliarde de euro, Marinescu va prelua, incepand cu luna mai, sefia Diviziei de strategie din cadrul Secretariatului General al Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor, organizatie membra ONU. Numirea unui nou presedinte la ANCOM se va face de catre Presedintele Romaniei, la propunerea Guvernului.

Presedintele Iohannis a promulgat Legea privind numirea directorului SIE de catre Parlament, la propunerea sefului statului

Legea privind numirea directorului Serviciului de Informatii Externe SIE) de catre Parlament, la propunerea sefului statului, a fost promulgata, vineri, de presedintele Klaus Iohannis, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis a promulgat Legea prin care 21 martie devine Ziua Olteniei

Legea prin care data de 21 martie va marca Ziua Olteniei a fost promulgata, joi, de presedintele Klaus Iohannis. Astfel, autoritatile vor organiza programe si manifestari cu caracter cultural, artistic si stiintific, pentru a celebra evenimentul.

Presedintele Iohannis incuviinteaza urmarirea penala in cazul lui Gabriel Sandu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor si Societatii Informationale in perioada decembrie 2008 - septembrie 2010, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

VIDEO Presedintele din Venezuela, atacat cu oua si pietre la plecarea de la un eveniment organizat de armata

La plecarea de la un eveniment organizat de armata, presedintele din Venezuela, Nicolas Maduro, a fost huiduit de catre protestatari furiosi, care au aruncat in el cu oua si pietre, potrivitBBC.

VIDEO Presedintele venezuelean, atacat cu pietre si oua de manifestanti

Presedintele venezuelean Nicolas Maduro a fost lovit cu oua si pietre de manifestanti furiosi, la plecarea de la un eveniment organizat de armata, relateaza BBC News.

VIDEO Presedintele ANAF: Am colectat pe primul trimestru cu 2 puncte procentuale mai putin decat programul asumat de incasari. Incasari mai mici cu 1,2 miliarde de lei

Presedintele ANAF, Bogdan Stan, a anuntat joi intr-o conferinta de presa la Guvern ca Fiscul a colectat pe primul trimestru al anului cu 1,2 miliarde de lei mai putin decat avea programat, adica si-a realizat 98% din program. In ceea ce priveste comparatia cu primul trimestru al anului trecut, incasarile au crescut cu 1,3%, a mai spus Stan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )