Libnet.ro
UNICEF

12:45

Piata imobiliara din Londra, in cel mai puternic declin de la criza financiara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata imobiliara din Londra, in cel mai puternic declin de la criza financiara

Piata imobiliara din centrul Londrei se afla in cel mai grav declin de la izbucnirea crizei financiare, in 2008, din cauza incertitudinilor generate de iesirea Marii Britanii din UE Brexit), dar si de costurile mari ale tranzactiilor din domeniu, care au afectat cererea, conform Royal Institution of Chartered Surveyors RICS). continuă pe Ziarul Bursa

Vanzarile retail din Marea Britanie, in cel mai mare declin din ultimii sase ani

Vanzarile retail din Marea Britanie, la magazinele deschise de cel putin un an, au scazut cu 0,7% in primul trimestru din 2017, cel mai semnificativ declin din 2011, pe fondul inrautatirii increderii consumatorilor, afectati de cresterea inflatiei si de deprecierea lirei sterline, a anuntat ieri Consortiul Britanic de Retail BRC), transmite Bloomberg.

Cel mai important colegiu de arta din Banat, zugravit de mame pentru pregatirea olimpiadelor gazduite de liceu

Gazda, dupa multi ani, a doua olimpiade nationale interpretare instrumentala, vocala si studii teoretice si coregrafie), Colegiul National de Arta Ion Vidu din Timisoara, cel mai important colegiu de arta din Banat, este zugravit de parinti. in ultimii trei ani, liceul a inghitit peste 200. 000 de euro, bani de reparatii primiti de la bugetul local.

Dupa ce Statele Unite a lansat mama tuturor bombelor, in Afganistan, Rusia sustine ca detine tatal tutoror bombelor. Presa rusa sustine ca proiectilul este de patru ori mai puternic decat cel american

La o zi dupa ce Statele Unite a lansat o bomba non-nucleara in Afganistan, supranumita mama tuturor bombelor, in presa rusa au aparut informatii potrivit carora Rusia ar avea, in arsenalul ei, un proiectil de patru ori mai puternic decat cel american, supranumit tatal tuturor bombelor.

Cel mai bun jucator de Go se va infrunta cu Google DeepMind

Oamenii au o noua sansa la victorie impotriva inteligentei artificiale, cel mai bun jucator de Go infruntandu-se cu Google DeepMind. Ke Jie este cel mai bun jucator de Go din lume, la momentul actual, iar acesta se va infrunta cu AlphaGo, de la DeepMind, intr-un meci cu trei runde, care va debuta pe 23 mai.

Cel mai nedrept proces din istorie, luni, la Antena 3. Ana Maria Roman recreeaza procesul lui Iisus

Editie speciala, luni, la Antena 3, de la ora 17. Ana Maria Roman recreaza cel mai nedrept proces al istoriei. Atunci cand hotii sunt liberi, iar salvatorii trimisi la moarte, intr-o lume corupta .

Care este cel mai sanatos fruct din lume?

Cate fructe, atatea teorii. Si totusi exista un singur fruct despre care expertii in nutritie spun numai lucruri de bine, majoritatea considerandu-l cel mai sanatos din lume, scrie.

Poveste de antreprenor. Venit din Turcia in urma cu 23 de ani, a creat cel mai bine vandut iaurt din SUA

Hamdi Ulukaya a venit din Turcia in urma cu 23 de ani si a creat cel mai bine vandut iaurt din SUA - Chobani. Acum, 70% din angajatii companiei sunt nascuti in SUA, 30% sunt imigranti si refugiati.

Degustarea vinului ar putea fi cel mai solicitant antrenament pentru creierul tau

Degustarea vinului ar putea fi cel mai bun antrenament pentru creierul tau, implicand mai multe parti ale materiei cenusii decat orice alta activitate pe care ai putea-o intreprinde. Neurologul Dr. Gordon Shepherd, de la Universitatea Yale, sustin ca mirosul si gustul vinului ar putea fi o activitate care sa-ti necesite mai mult efort cerebral decat [].

Record: Cel mai lung frame din istoria snookerului disputat in calificarile pentru Crucible

Ultima zi a calificarilor pentru Campionatul Mondial de la Crucible, turneu care debuteaza sambata in Sheffield, a dus la corectarea recordului pentru cel mai lung frame din istoria snookerului la nivel profesionist.

Cel mai nepriceput hot: A furat dintr-un amanet cu buletinul (VIDEO)

Titlul de cel mai prost hot din lume ii revine unui iesean. Tanarul a ajuns vedeta pe internet, dupa ce a furat cu buletinul dintr-o casa de amanet. Chinuit, probabil, de greutatile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )