Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mii de sustinatori ai lui Erdogan ies in strada in Piata Taksim

Antena3 Antena3,
 Mii de sustinatori ai lui Erdogan ies in strada in Piata Taksim

Mii de sustinatori ai presedintelui Recep Tayyip Erdogan au inceput sa se stranga in piata Taksim din Istanbul, pentru a sarbatori victoria la referendumul de modificare a Constitutiei, ce ii va oferi sefului statului pr. continuă pe Antena3

VIDEO Mii de sustinatori ai lui Erdogan au inceput sa se stranga in piata Taksim din Istanbul, pentru a sarbatori

Mii de sustinatori ai presedintelui Recep Tayyip Erdogan au inceput sa se stranga in piata Taksim din Istanbul, pentru a sarbatori victoria la referendumul de modificare a Constitutiei, ce ii va oferi sefului statului prerogative sporite, transmite News. ro. Imagini din centrul Istanbulului arata oamenii care canta, danseaza si flutura drapele ale Turciei.

Piata Taksim din Istanbul a fost inchisa traficului. Motivele sunt necunoscute

Piata Taksim, din centrul Istanbulului, a fost inchisa traficului din motive de securitate, relateaza cotidianul Hurriyet citat de News. ro, fara a oferi alte detalii.

Piata Taksim, din Istanbul, a fost inchisa traficului din motive de securitate

Piata Taksim, din centrul Istanbulului, a fost inchisa traficului din motive de securitate, relateaza cotidianul Hurriyet, fara a oferi alte detalii. intre timp, vicepremierul Veysi Kaynak.

Turcia: Piata Taksim, din Istanbul, a fost inchisa traficului din motive de securitate

Piata Taksim, din centrul Istanbulului, a fost inchisa traficului din motive de securitate, relateaza cotidianul Hurriyet, fara a oferi alte detalii, scrie News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )