Libnet.ro
UNICEF

17:45

Piedone, retinut de DNA pentru abuz in serviciu, in ancheta tragediei de la Colectiv

Adevărul Adevărul,
Piedone, retinut de DNA pentru abuz in serviciu, in ancheta tragediei de la Colectiv

Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost retinut vineri seara pentru 24 de procurorii DNA, cu propunere de arestare preventivi pentru 30 de zile, fiind suspectat de abuz in serviciu in ancheta privind incendiul de la Clubul Colectiv din Capitala. continuă pe Adevărul

Cristian Popescu-Piedone, urmarit penal pentru abuz in serviciu si fals intelectual

ACTUALIZARE 20:26 Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone este urmarit penal pentru abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, si fals intelectual, anunta Directia Nationala Anticoruptie. *ACTUALIZARE 16:16 Piedone, adus cu mandat la DNA *ACTUALIZARE 15:04 Parchetul General a finalizat cercetarea la locul incendiului *ACTUALIZARE 14:45 Perchezitii la firma de artificii implicata in incendiul de la clubul Colectiv *ACTUALIZARE 14:25 Procurorii militari ai DNA ridica documente de la ISU *ACTUALIZARE 13:16 DNA ridica documente de la Registrul Comertului *ACTUALIZARE 10:00 Procurorii DNA ridica documente de la Primaria Sectorului 4 in dosarul Colectiv.

C.P. Piedone, retinut de DNA. Mandatul, anuntat fix la o saptamana de la tragedia din Colectiv

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost retinut, vineri seara, de procurorii DNA, fiind acuzat de abuz in serviciu si fals intelectual in legatura cu autorizarea clubului Colectiv.

De ce angajatii ISU sunt cercetati pentru abuz in serviciu in dosarul Colectiv. Ne-au recomandat sa acoperim o gaura din perete si sa schimbam un extinctor

Serviciul pentru infractiunile de coruptie savarsite de militari din DNA s-a sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de abuz in serviciu de catre cadre militare ale ISU Bucuresti-Ilfov.

Primarul Piedone, RETINUT de procurori in dosarul clubului Colectiv. Care sunt acuzatiile

Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost retinut vineri seara, pentru 24 de ore. La iesirea din sediul DNA, Piedone a avut o declaratie foarte scurta: Am incredere in justitie.

Primarul Piedone, RETINUT de procurori in dosarul clubului Colectiv, afla sambata daca va fi arestat

Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost retinut vineri seara, pentru 24 de ore. La iesirea din sediul DNA, Piedone a avut o declaratie foarte scurta: Am incredere in justitie.

Directorul Casei de Sanatate Constanta, retinut de DNA. Acesta ar fi luat mite de peste 60.000 de euro

Directorul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Constanta, Dragos Poteleanu, a fost retinut de procurorii DNA pentru sase infractiune de luare de mita, informeaa un comunicat al Directiei Anticoruptie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )