Libnet.ro
UNICEF

23:30

Pieleanu: PSD pierde din scandalul Firea - Dragnea

Antena3 Antena3,
Pieleanu: PSD pierde din scandalul Firea - Dragnea

Sociologul Marius Pieleanu afirma ca in urma conflictului dintre presedintele PSD, Liviu Dragnea, si vicepresedintele PSD Gabriela Firea, partidul social-democrat va pierde. Evident ca pierde PSD-ul. Va place. continuă pe Antena3

O alta voce din interiorul PSD cere plecarea lui Liviu Dragnea: Nu am fost niciodata luati in seama

Se inmultesc vocile din PSD care sustin ca Liviu Dragnea ar trebui sa faca un pas in spate. Deputatul social-democrat Razvan Rotaru este nemultumit de faptul ca, in calitatea sa de ales, nu a fost niciodata.

Prima demisie in PSD de la inceputul conflictului Firea-Dragnea: Sunt impotriva oricarei batalii fratricide

Deputata PSD Mihaela Hunca a anuntat, miercuri, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca va demisiona din partid, acuzand faptul ca PSD e mai preocupat acum de luptele interne decat de guvernare.

Firea: Dragnea nu a dat OUG pentru aministie si gratiere pentru ca a vrut sa aiba aceasta moneda de schimb

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut, la Antena 3, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a dat pana acum Ordonanta de urgenta pentru amnistie si gratiere pentru ca a vrut sa aiba o moneda de schimb cu lume importanta. Edilul spune ca Ordonanta va fi emisa cand Dragnea va avea nevoie, altfel ramane fara acest mic obiect de santaj.

Firea: Dragnea e numai lapte si miere n sedinte, dar deciziile n subterane sunt altele / Cred ca o retragere a lui ar fi benefica pentru partid si pentru tara

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a continuat marti seara, intr-o emisiune la TVR1, acuzatiile la adresa lui Liviu Dragnea, spunand despre liderul PSD ca in sedintele de partid este numai lapte si miere, dar in subterane si in intalnirile pe care le are cu doar cativa apropiati deciziile sunt cu totul altele, facand referire la episoadele Grindeanu si Tudose. Firea: Daca as fi mers la nunta lui Dragnea Jr ar fi insemnat sa imi fie rusine de mine.

Primarul Mihai Chirica, dat afara din PSD, mesaj pentru Gabriela Firea: Orice cedare din partea ei este egala cu moartea politica

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, intervine in conflictul dintre primarul Capitalei Gabriela Firea si liderul PSD Liviu Dragnea. Edilul din Iasi, dat afara din PSD, sustine ca nu mai exista cale de.

ION CRISTOIU arunca BOMBA in scandalul momentului! DRAGNEA se pregateste de MAREA TRADARE: ii intinde o capcana lui Tariceanu

Jurnalistul Ion Cristoriu analizeaza declaratiile presedintelui PSD dupa sedinta CExN de la Neptun si este de parere ca anuntul potrivit caruia coalitia guvernamentala PSD-ALDE va sustine un candidat comun.

Gabriela Firea: Dragnea e numai lapte si miere n sedinte, dar deciziile n subterane sunt altele

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a continuat marti seara, intr-o emisiune la TVR1, acuzatiile la adresa lui Liviu Dragnea, spunand despre liderul PSD ca in sedintele de partid este numai lapte si miere, dar in subterane si in intalnirile pe care le are cu doar cativa apropiati deciziile sunt cu totul altele, facand referire la episoadele Grindeanu si Tudose.

Gabriela Firea: Dragnea a vrut sa taie 40% din bugetul Bucurestiului. Ar fi insemnat falimentarea Capitalei

Gabriela Firea a declarat ca primul conflict major pe care l-a avut cu Liviu Dragnea a avut loc la finele anului trecut, cand se lucra la bugetul pe acest an. La acea vreme, Dragnea a vrut sa taie 40% din bugetul.

Firea: Dragnea a vrut sa o puna premier pe Carmen Dan

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca, dupa schimbarea guvernului Tudose, Liviu Dragnea a vrut sa o puna pe Carmen Dan premier, dar colegii din Comitetul Executiv National al partidului s-au.

Reactie dura in PSD, dupa acuzatiile lui Firea: Nu a facut nimic pentru Bucuresti. Nu o sustine nimeni in partid

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat miercuri ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu are sustinerea nimanui in partid, iar in grupul parlamentar colegii sunt nemultumiti de ea. Radulescu a .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )