Libnet.ro
UNICEF

23:30

Pietele care functioneaza in spatii inchise vor fi inchise incepand de luni

Hotnews Hotnews,
 Pietele care functioneaza in spatii inchise vor fi inchise incepand de luni

Pietele care functioneaza in spatii inchise vor fi inchise incepand de luni, a anuntat premierul Ludovic Orban. El a anuntat ca in cazul celorlalte se analizeaza posibilitatea sa ramana deschise. continuă pe Hotnews

EXCLUSIV Toate scolile si gradinitele particulare din Capitala continua sa desfasoare activitati de tip afterschool: Legislatia actuala nu restrictioneaza activitatile fata in fata in spatii inchise. Sunt restrictionate doar activitatile didactice

EXCLUSIV Toate scolile si gradinitele particulare din Capitala continua sa desfasoare activitati fata in fata in spatii inchise sub forma unor evenimente de tip afterschool, care nu vizeaza a.

Ludovic Orban, despre lipsa de personal din Directiile de Sanatate Publica: Exista solutii. Sunt DSP-uri care functioneaza foarte bine. Altele trebuie sa invete din experienta lor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a laudat, luni, activitatea unor Directii de Sanatate Publica DSP) din tara, care au reusit sa-si adapteze activitatea la noile conditii generate de cresterea considerabila a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )