Libnet.ro
UNICEF

05:30

Pilotii Lufthansa au renuntat la greva prevazuta pentru marti

B1 B1,
Pilotii Lufthansa au renuntat la greva prevazuta pentru marti

Sindicatul german al pilotilor, Cockpit, a renuntat luni la greva prevazuta pentru marti asupra zborurilor de lung curier ale companiei Lufthansa, relateaza AFP. Cockpit nu va face greva care era prevauta. continuă pe B1

Pilotii Lufthansa au renuntat la greva prevazuta pentru marti

Sindicatul german al pilotilor, Cockpit, a renuntat luni la greva prevazuta pentru marti asupra zborurilor de lung curier ale companiei Lufthansa, relateaza AFP. Cockpit nu va face greva care.

Berlin: Pilotii Lufthansa au renuntat la greva prevazuta pentru marti

Cockpit nu va face greva care era prevauta pentru marti, a anuntat, intr-un comunicat, sindicatul, explicand ca cei din conducerea Lufthansa au facut o noua propunere si aceasta urmeaza sa fie discutata.

Pilotii Lufthansa intra in greva marti. Miscarea se va concentra pe zborurile de lung curier

Pilotii Lufthansa vor intra in greva, marti, pe aeroportul din Frankfurt, aceasta fiind a patra miscare de acest tip in mai putin de doua saptamani, care se va concentra pe zborurile de lung curier, relateaza.

Pilotii Lufthansa intra in greva: Vor fi afectate zborurile de lung curier

Pilotii Lufthansa vor intra in greva, marti, pe aeroportul din Frankfurt, urmand sa fie afectate zborurile de lung curier, relateaza AFP. Dupa o miscare sociala a pilotilor Air France luni, greva de la.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )