Libnet.ro
UNICEF

17:00

Plafonul de garantii pentru Programul Prima Casa a fost suplimentat cu 500 de milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Plafonul de garantii pentru Programul Prima Casa a fost suplimentat cu 500 de milioane de lei

Plafonul de garantii pentru anul 2016 al Programului Prima casa a fost suplimentat cu 500 de milioane de lei, potrivit unei Hotarari adoptate astazi de Guvern, la propunerea Ministerului Finantelor Publice, potrivit unui comunicat de presa, remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul va discuta suplimentarea plafonului de garantii pentru programul Prima Casa

Executivul discuta in sedinta de maine un proiect de hotarare privind aprobarea normelor de implementare a programului Prima casa, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Ministrul Finantelor: Am facut o alocare suplimentara de fonduri pentru programul Prima Casa pentru ca pe primele patru luni am avut solicitari duble de finantare fata de ultimii ani

Ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu, a anuntat miercuri ca a decis suplimentarea cu 500 de milioane de lei a plafonului de garantii pentru 2016 destinat programului Prima Casa pentru ca numarul de.

Ce se intampla cu programul Prima Casa

Guvernul discuta in sedinta de miercuri un proiect de hotarare privind aprobarea normelor de implementare a programului Prima casa, informeaza un comunicat al Executivului remis.

Programul Prima Casa a venit cu o noua masura. Aceasta face referire la plafonul de garantii pentru 2016

Programul Prima Casa a venit cu o noua masura, si anume, plafonul de garantii pentru 2016 a fost suplimentat cu 500 de milioane de lei, potrivit unei Hotarari de Guvern, adoptate miercuri, la pro.

Guvernul modifica miercuri programul Prima Casa. Bancile nu-si vor mai putea asuma angajamente de creditare in lipsa garantiilor

Guvernul va aduce miercuri modificari ale legislatiei privind programul guvernamental Prima Casa, astfel incat bancile care participa in program sa nu mai poata sa-i incurajeze pe clienti sa semneze antecontracte de vanzare-cumparare pentru locuinte in cazul in care nu mai dispun de garantii.

Plafonul de garantii al Programului Prima Casa a fost suplimentat de Guvern

Plafonul de garantii pentru 2016 destinat Programului Prima Casa a fost suplimentat cu 500 de milioane de lei, potrivit unei Hotarari adoptate miercuri de Guvern, la propunerea Ministerului.

Vesti proaste pentru romanii care vor credite prin programul Prima Casa

Dupa ce in primele cinci luni ale anului romanii au accesat peste 13. 000 de credite prin programul Prima Casa, cu o valoare dubla fata de cele solicitate in perioada similara a anului trecut,.

Plafonul pentru Prima Casa, suplimentat cu 500 milioane lei

Plafonul pentru programul Prima Casa a fost suplimentat cu 500 milioane lei, printr-o hotarare a Guvernului, dupa ce fondurile alocate initial au fost aproape epuizate, stabilind totodata ca bancile nu pot prelua cereri de la clienti in conditiile in.

S-au dublat cererile pentru Prima Casa

Ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu, a declarat miercuri ca s-a decis suplimentarea plafonului de garantii pentru 2016 destinat programului Prima Casa cu 500 de milioane de lei, intrucat s-a dublat numarul de solicitari de finantare in primele patru luni ale anului, scrie Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )