Libnet.ro
UNICEF

07:00

Plagiatul premierului, din nou in atentia revistei care l-a descoperit

România Liberă România Liberă,
Plagiatul premierului, din nou in atentia revistei care l-a descoperit

Publicatia stiintifica Nature cea care a semnalat prima cazul de plagiat al lui Victor Ponta revine cu un nou articol pe acest subiect. De data aceasta, revista gazduieste punctul de vedere al unui grup de cercetatori romani nemultumiti ca premierul ar putea renunta la titlul de doctor cu de la sine putere. continuă pe România Liberă

Mii de manifestanti mobilizati din nou contra premierului Viktor Orban

Mii de persoane au manifestat din nou ieri la Budapesta contra primului ministru ungar Viktor Orban, denuntand ceea ce ei percep a fi o apropiere a statului fata de Rusia, potrivit AFP.

Serban Huidu, din nou pe schiuri la 5 ani dupa accidentul din Austria: N-am putut sa ma abtin (FOTO)

Serban Huidu si-a pus din nou schiurile in picioare, dupa aproape cinci ani de la accidentul suferit pe o partie din Austria, care era sa-i fie fatal. Fostul prezentator tv a publicat pe contul de Facebook o.

Presedintele suspendat al CJ Hunedoara, Mircea Molot, din nou in fata judecatorilor

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, ajunge astazi din nou in fata judecatorilor. Magistratii trebuie sa decida daca admit sau nu cererea DNA de prelungire a arestului l.

Plagiatul lui Ponta ajunge din nou in revista stiintifica Nature: Oamenii de stiinta protesteaza fata de ordonanta care stabileste ca un doctor poate sa renunte la titlu

O modificare a legii le permite romanilor sa renunte la titlurile stiintifice pe care le au, fara nici o investigatie si fara explicatii. Stirea a aparut si in prestigioasa revista stiintifica Nature, cea care a scris pentru prima oara despre acuzatiile de plagiat aduse premierului Victor Ponta. Acum, publicatia anunta ca peste 1. 300 de persoane - majoritatea oameni de stiinta romani - au semnat o scrisoare deschisa prin care ii cer Avocatului Poporului sa sesizeze aceasta OUG la Curtea Constitutionala.

Alina Bica, din nou in fata instantei

Judecata in cazul Alinei Bica are loc, azi, la inalta Curte de Casatie si Justitie, avocata acesteia sustinand ca infractiunea de abuz in serviciu, pentru care fosta sefa DIICOT este acuzata dupa despagubirea data pentru un teren supraevaluat din Capitala, este neclara, potrivit surselor din presa.

Mircea Basescu ajunge din nou in fata judecatorilor. incepe procesul ginerelui lui Bercea Mondial

Fratele lui Traian Basescu va fi adus astazi la Tribunalul Constanta, unde incepe procesul in care ginerele lui Bercea Mondial este acuzat ca l-a santajat. Marius Constantin i-ar fi cerut lui Mircea Basescu.

Gerul pune din nou stapanire pe Romania, urmand sa se inregistreze pana la -25 de grade: Prognoza meteo pana vineri

Temperaturile scad in noaptea de marti spre miercuri si va fi ger in cea mai mare parte a tarii, urmand sa se inregistreze pana la minus 25 de grade Celsius. Din cauza umiditatii scazute si a vantului.

Biroul de Statistica din Rep. Moldova: Datele care au aparut in public privind componenta etnica a populatiei sunt eronate

Datele care au aparut in public privind componenta etnica a populatiei in urma recentului recensamant sunt eronate, se mentioneaza intr-un comunicat al Biroului National de Statistica al Republicii Moldova, care solicita autoritatilor o ancheta si sanctionarea celor responsabili, informeaza presa de la Chisina, citata de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )