Libnet.ro
UNICEF

06:15

Gerul pune din nou stapanire pe Romania, urmand sa se inregistreze pana la -25 de grade: Prognoza meteo pana vineri

B1 B1,
Gerul pune din nou stapanire pe Romania, urmand sa se inregistreze pana la -25 de grade: Prognoza meteo pana vineri

Temperaturile scad in noaptea de marti spre miercuri si va fi ger in cea mai mare parte a tarii, urmand sa se inregistreze pana la minus 25 de grade Celsius. Din cauza umiditatii scazute si a vantului. continuă pe B1

Presedintele suspendat al CJ Hunedoara, Mircea Molot, din nou in fata judecatorilor

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, ajunge astazi din nou in fata judecatorilor. Magistratii trebuie sa decida daca admit sau nu cererea DNA de prelungire a arestului l.

Serban Huidu, din nou pe schiuri la 5 ani dupa accidentul din Austria: N-am putut sa ma abtin (FOTO)

Serban Huidu si-a pus din nou schiurile in picioare, dupa aproape cinci ani de la accidentul suferit pe o partie din Austria, care era sa-i fie fatal. Fostul prezentator tv a publicat pe contul de Facebook o.

Mii de manifestanti mobilizati din nou contra premierului Viktor Orban

Mii de persoane au manifestat din nou ieri la Budapesta contra primului ministru ungar Viktor Orban, denuntand ceea ce ei percep a fi o apropiere a statului fata de Rusia, potrivit AFP.

Plagiatul premierului, din nou in atentia revistei care l-a descoperit

Publicatia stiintifica Nature cea care a semnalat prima cazul de plagiat al lui Victor Ponta revine cu un nou articol pe acest subiect. De data aceasta, revista gazduieste punctul de vedere al unui grup de cercetatori romani nemultumiti ca premierul ar putea renunta la titlul de doctor cu de la sine putere.

Alina Bica, din nou in fata instantei

Judecata in cazul Alinei Bica are loc, azi, la inalta Curte de Casatie si Justitie, avocata acesteia sustinand ca infractiunea de abuz in serviciu, pentru care fosta sefa DIICOT este acuzata dupa despagubirea data pentru un teren supraevaluat din Capitala, este neclara, potrivit surselor din presa.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )