Libnet.ro
UNICEF

20:30

Planul Elenei Udrea din urma cu cateva zile, dezvaluit in direct la Sinteza zilei

Antena3 Antena3,
Planul Elenei Udrea din urma cu cateva zile, dezvaluit in direct la Sinteza zilei

Elena Udrea a plecat din Costa Rica si s-ar putea intoarce in Romania. Imaginile exclusive au fost prezentate, duminica seara, in Editia speciala moderata de Sabina Iosub. Elena Udrea s-a urcat in avion. continuă pe Antena3

Radu Mazare si-a serbat ziua de nastere in puscarie. Peste cateva zile se insoara

Radu Mazare isi serbeaza ziua de nastere in penitenciar. Fostul primar al Constantei, condamnat la 9 ani de inchisoare, implineste la 5 iulie varsta de 51 ani. El se va casatori, pentru prima data, peste cateva zile, la 10 iulie. Aleasa lui este Roxana Mihalache, creatoarea de moda, alintata de fratii Mazare Paluga.

Viitorul sot al Elenei Udrea, despre revenirea ei in tara

Elena Udrea a plecat din Costa Rica si s-ar putea intoarce in Romania. Imaginile exclusive au fost prezentate, duminica seara, in Editia speciala moderata de Sabina Iosub. Elena Udrea s-a urcat in avion.

Pericol public pe sosele. Un sofer din Galati circula de cateva zile doar pe contrasens. Autoritatile, sesizate

Potrivit martorilor, la volanul masinii Dacia 1310 break, care are numarul de inmatriculare GL 05 GDX, ar fi un barbat de peste 70 de ani. Au fost deja semnalate trei astfel de cazuri in care a fost implicata, in ultimele zile, amintitul autoturism.

Gestul inexplicabil al politistului gasit fara viata intr-o camera de hotel de pe Litoral. Solicitase cateva zile libere, nu era in timpul serviciului

Politistul spanzurat a fost gasit de familie in seara zilei de joi, 4 iulie, intr-un hotel din statiunea Jupiter.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3049 seconds )