Libnet.ro
UNICEF

22:00

Planul lui Dominic Fritz de a face din Timisoara un oras exemplar in combaterea pandemiei coronavirus

Adevărul Adevărul,
Planul lui Dominic Fritz de a face din Timisoara un oras exemplar in combaterea pandemiei coronavirus

Dominic Fritz, primarul ales al Timisoarei, care inca asteapta numirea oficiala, a lucrat la un plan pentru ca orasul de pe Bega sa lupte eficient in pandemia de coronavirus. continuă pe Adevărul

Instanta judeca, marti, contestatiile fata de alegerea lui Dominic Fritz ca primar al Timisoarei: Candidatul ALDE pentru functia de edil sustine ca Fritz nu are domiciliul in Timisoara

Contestatiile referitoare la alegerea lui Dominic Fritz USR-PLUS) in functia de primar al Timisoarei sunt judecate, marti, de instanta. Unul dintre apeluri a fost depus de fostul sau contracandidat, Adrian.

Dominic Fritz anunta infiintarea unei comisii de experti care sa gestioneze pandemia de COVID-19, la Timisoara

Primarul ales al municipiului Timisoara, Dominic Fritz, anunta ca, imediat dupa ce va fi investit in functie, va incepe sa functioneze o comisie de experti care il va sfatui in legatura cu controlul pandemiei de COVID-19 la Timisoara.

Mandatul primarului ales al Timisoarei, Dominic Fritz, contestat in instanta de un lider ALDE

Tribunalul Timisoara judeca astazi contestatiile fata de alegerea lui Dominic Fritz ca primar al Timisoarei. Adrian Popescu, candidatul ALDE la primaria orasului, a depus un apel impotriva validarii candidaturii lui Fritz candidatul USR PLUS), pe motiv ca acesta nu ar avea domiciliul in Timisoara, scrie g4media.

Dominic Fritz, tinut in sah. Tribunaul Timis a amanat sentinta in cazul sau

Tribunalul Timis a amanat sentinta privind validarea alegerii lui Dominic Fritz in functia de primar al Timisoarei. Pronuntarea deciziei a fost amanata pentru miercuri, 28 octombrie.

Dominic Fritz nu isi poate prelua mandatul. Tribunalul Timis a amanat sentinta in cazul sau

Tribunalul Timis a amanat sentinta privind validarea alegerii lui Dominic Fritz in functia de primar al Timisoarei. Pronuntarea deciziei a fost amanata pentru miercuri, 28 octombrie, transmite.

Tribunalul Timis amana pronuntarea privind validarea mandatului de primar al lui Dominic Fritz

Tribunalul Timis a amanat, marti, pronuntarea privind validarea mandatului de primar al lui Dominic Fritz, acesta fiind contestat de trei timisoreni.

Unsprezece picturi murale vor fi realizate pe fatadele unor camine studentesti din Timisoara

Unsprezece picturi murale vor fi realizate pe cladirile caminelor studentesti din Timisoara, in cadrul programului Memoriile Cetatii, realizat de Timisoara Capitala Europeana a Culturii. Tema din acest an a programului este istoricul, specificul si spiritul Timisoarei, iar toate evenimentele vor fi derulate in jurul acestor trei concepte, transmite News. ro.

Patru aparate de tip EKG portabil au fost donate Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara

Patru aparate de tip EKG Electrocardiograf) portabil, donate de Fundatia Comunitara Timisoara si Hamilton Central Europe, au ajuns la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Ele vor intra in dotarea celor patru sectii mari ale unitatii sanitare, Pneumologie 1 si 2 si Boli Infectioase 1 si 2, transmite News. ro.

SEFUL SPITALULUI VICTOR BABES DIN TIMISOARA: Noi am refuzat un copil de 10 ani si ni s-a rupt sufletul pentru ca nu mai avem locuri

Medicul Cristian Oancea, managerul spitalului Victor Babes din Timisoara, a tras un nou semnal de alarma cu privire la situatia din spitale, precizand ca nu mai are locuri pentru a trata toti oamenii, relateaza Hotnews.

Unitate modulara ATI pentru pacientii COVID-19, la Spitalul Judetean din Timisoara. Managerul Patrascu: Exista in continuare boli cronice, politraumatisme, bolnavii de cancer pe care trebuie sa ii tratam

Spitalul Judetean din Timisoara va avea o unitate modulara ATI, dedicata pacientilor diagnosticati cu COVID-19. Anuntul a fost facut sambata seara de catre managerul spitalului, Raul Patrascu, scrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )