Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unitate modulara ATI pentru pacientii COVID-19, la Spitalul Judetean din Timisoara. Managerul Patrascu: Exista in continuare boli cronice, politraumatisme, bolnavii de cancer pe care trebuie sa ii tratam

B1 B1,
Unitate modulara ATI pentru pacientii COVID-19, la Spitalul Judetean din Timisoara. Managerul Patrascu: Exista in continuare boli cronice, politraumatisme, bolnavii de cancer pe care trebuie sa ii tratam

Spitalul Judetean din Timisoara va avea o unitate modulara ATI, dedicata pacientilor diagnosticati cu COVID-19. Anuntul a fost facut sambata seara de catre managerul spitalului, Raul Patrascu, scrie. continuă pe B1

Spitalul Galati: Cele 14 paturi ATI pentru pacientii cu Covid-19, ocupate

Inca un spital din Romania anunta ca nu mai are locuri pentru a primi bolnavii de Covid-19. Sectia de Terapie Intensiva dedicata pacientilor infectati cu noul coronavirus de la Spitalul Judetean din Galati.

Situatie ingrijoratoare la Spitalul Judetean Craiova: 80 de cadre medicale au depus cereri de concediu de odihna

Situatie ingrijoratoarela Spitalul Judetean din Craiova, unde 80 de cadre medicale si-au depus cereri de concediu de odihna. in acelasi spital, au fost infectati 30 de angajati cu Covid-19. in.

Un barbat a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean Deva, dupa ce a fost atacat de un urs

Un barbat in varsta de 62 de ani a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Deva, in cursul zilei de joi, dupa ce a fost atacat de un urs. Acesta era ajutor de cioban si se afla la o stana din.

Doua focare de COVID-19 confirmate in Maramures. Noi cazuri la Spitalul Judetean si la Clubul Sportiv Scolar

Numarul cazurilor de COVID-19 a explodat in Maramures. in ultimele 24 de ore au fost confirmate 128 de noi cazuri si doua focare: unul la Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris si al doilea la Clubul Sportiv Scolar nr. 2 Baia Mare.

Nelu Tataru: La nivelul Capitalei am identificat si operationalizam, in acest moment, 102 paturi de terapie intensiva pentru pacientii cu COVID-19 Care este situatia in tara (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a prezentat, joi, in debutul sedintei de Guvern situatia paturilor de terapia intensiva pentru pacientii cu COVID-19, in conditiile in care autoritatile incearca o.

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean Brasov. 21 de cadre medicale sunt infectate

Situatie critica laSpitalul Judetean Brasov, unde 21 de cadre medicale de pe sectia ATIs-au infectat cu noul coronavirus. Din primele concluzii ale anchetei epidemiologice reiese ca focarul s-a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )