Libnet.ro
UNICEF

20:45

Planul Nuclearelectrica pe 2014 pentru Centrala de la Cernavoda: productie de peste 10 milioane MWh

Adevărul Adevărul,
Planul Nuclearelectrica pe 2014 pentru Centrala de la Cernavoda: productie de peste 10 milioane MWh

Nuclearelectrica are programata, pentru anul 2014, realizarea unei productii de energie electrica din operarea Unitatilor 1 si 2 CNE Cernavoda de 10. 300 MWh. continuă pe Adevărul

SUA: Planul de pace pentru Orientul Mijlociu devine mai clar. inregistram progrese

Statele Unite sunt hotarate sa prezinte un plan de pace drept si echilibrat pentru israelieni si palestinieni, a declarat duminica secretarul de Stat american John Kerry, relateaza AFP, conform Mediafax. Pot.

John Kerry: Planul de pace pentru Orientul Mijlociu va fi drept si echilibrat.

Statele Unite sunt hotarate sa prezinte un plan de pace drept si echilibrat pentru israelieni si palestinieni, a declarat duminica secretarul de Stat american John Kerry, citat de Mediafax. Pot sa asigur toate partile ca presedintele Barack Obama si cu mine suntem hotarati sa propunem idei care sa fie drepte si echilibrate si care sa imbunatateasca securitatea tuturor populatiilor, le-a spus Kerry jurnalistilor care-l insotesc in turneul in Orientul Mijlociu. Calea devine mai clara.

De ce nu e bine pentru tine sa sari peste micul dejun

De foarte multe ori, micul dejun este prima masa peste care oamenii sar, din lipsa de timp, lipsa de apetit, din obisnuinta construita in ani, din lipsa de imaginatie cu privire ce poti manca si gustos si sanatos la.

Locuri de munca. Sanse mari de angajare in 2014 pentru absolventii fara experienta

Licentiatii fara experienta vor fi angajati in pozitii de telesales, in call center, ca operatori facturare cu salarii nete intre 800 de lei si 1. 000 lei sau chiar mai mari daca se califica intr-un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )