Libnet.ro
UNICEF

12:45

Planuri pentru cea mai mare expeditie umanitara a voluntarilor romani in strainatate. Vor duce aparatura medicala si rechizite scolare in Nepal

Adevărul Adevărul,
Planuri pentru cea mai mare expeditie umanitara a voluntarilor romani in strainatate. Vor duce aparatura medicala si rechizite scolare in Nepal

Doua asociatii din Romania, Volunteer for Life si Life Education for All, anunta ca in perioada 1-23 iunie, vor sa doteze cu aparatura medicala un spital din capitala Nepalului si cu rechizite scolare, carti in engleza si jucarii scolile din regiunile unde vor ajunge membrii celei mai mari expeditii umanitare organizata de voluntari romani in strainatate. continuă pe Adevărul

Topul oraselor lumii cu cea mai mare rata a violentei: unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri de omucidere

Consiliul pentru Securitate a realizat raportul anual al oraselor in care se inregistreaza cea mai mare rata a violentei. Au fost luate in calcul criterii precum numarul cazurilor de omucidere, violenta bandelor de traficanti de droguri si instabilitatea politica.

Firma mare de IT din Cluj contracteaza cea mai mare universitate din tara ca sa faca profilul psihosocial al IT-istilor peste 5 ani

O firma mare de tehnologia informatiei din Cluj contracteaza cea mai mare universitate din tara ca sa compuna profilul psihosocial al IT-istilor din Cluj peste cinci ani.

Actorul Idris Elba va aparea intr-o miniserie difuzata de Discovery in care spera sa-si implineasca cea mai mare ambitie VIDEO

Actorul si producatorul britanic Idris Elba va fi protagonistul unei miniserie ce va fi difuzata in peste 200 de tari, inclusiv in Romania, la Discovery Channel.

Se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea va fi frumoasa si se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM. Luni, in tara, cerul va fi variabil in regiunile nordice, nord-estice si la munte si mai mult.

NVIDIA Titan Xp este cea mai rapida placa video din lume

Intr-o competitie interna pentru cea mai rapida placa video de pe piata, NVIDIA reuseste din nou sa faca valuri cu proaspat anuntata Titan Xp. Desi nu-mi dau seama exact cat de mare este piata doritorilor de placi video peste 1000 de dolari, se pare ca aceasta justifica investitiile semnificative ale NVIDIA in cercetare si dezvoltare.

Presedintele ALDE Constanta: Daniel Constantin nu este sacrificatul de serviciu. Este loc si pentru el in ALDE. Cea mai potrivita persoana sa conduca partidul este Calin Popescu Tariceanu

Presedintele organizatiei ALDE Constanta, deputatul Mircea Banias, considera ca cea mai potrivita persoana sa conduca formatiunea, dupa congresul ALDE, este Calin Popescu Tariceanu. Cu toate acestea, el a afirmat ca in partid este loc si pentru Daniel Constantin.

Nicusor Dan: Puterea societatii civile este mai mare decat cea a opozitiei parlamentare

Nicusor Dan, liderul USR,prezent la conferinta organizata de Presedintie impreuna cu Comisia de la Venetia, a declarat ca instrumentele clasice ale opozitiei nu mai sunt eficiente si ca puterea societatii civile este mai mare decat cea a minoritatii parlamentare, lucru care s-a vazut cel mai bine in cazul OUG 13, cand motiunea de cenzura depusa in Parlament nu a avut niciun efect.

Cea mai eficienta metoda, in 3 pasi, pentru a curata intreaga casa

Cea mai eficienta metoda in 3 pasi pentru a curata casa in mod rapid este dezvaluita de expertul in curatenie Melissa Maker, autoarea cartii Clean my space, potrivit.

Rusia trimite CEL MAI MARE submarin din lume in Marea Baltica pentru a inota in ape NATO! Doar 20 de focoase NUCLEARE la bord! (VIDEO, FOTO)

Are 150 m lungime, un tonaj de 200 de arme la bord dintre care 20 nucleare), este cel mai mare submarin militar din lume si e pe punctul de a parasi Marea Alba cu destinatia Marea Baltica, acolo unde NATO si-a re.

Clasamentul WTA: Patricia Maria Tig a urcat pe locul 83, cea mai buna clasare din cariera - Halep se mentine pe 5

Patricia Maria Tig a facut un salt de doua locuri si a urcat pe pozitia 83 in clasamentul WTA, dat publicitatii luni, aceasta fiind de altfel cea mai buna clasare din cariera. Simona Halep se mentine si in aceasta saptamana pe locul 5 WTA, cu 5. 022 de puncte. Lider este Angelique Kerber, jucatoarea din Germania fiind urmata de Serena Williams si de Karolina Pliskova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )