Libnet.ro
UNICEF

01:06

Plata cu cardul de Black Friday: cum arata cifrele PayU Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Plata cu cardul de Black Friday: cum arata cifrele PayU Romania

Black Friday 2020 a inceput astazi in randul mai multor retaileri din portofoliul PayU Romania, eMAG fiind cel mai mare client al procesatorului de plati. Va prezentam in acest material cum evolueaza comportamentul privind plata cu cardul pe parcursul. continuă pe Wall-Street Ro

Black Friday 2020 - Cele mai importante evenimente ale zilei - A crescut puternic plata cu cardul in 36 de secunde s-au vandut 1.000 de telefoane OPPO de 200 de lei bucata la eMAG

Black Friday se desfasoara anul acesta in lumea noului normal in care stam cu totii mult mai mult acasa, iar interesul peste eveniment a fost urias, dovada ca peste un milion de romani au cautat joi pe Google termenul eMAG si peste 200. 000 au cautat Altex. Vanzarile sunt mai mari decat anul trecut si platile cu cardul au crescut cu mai mult de 50%. La eMAG, Black Friday a inceput la 7. 38 si cele mai mari comenzi au depasit 30. 000 de lei. La fel ca anii trecuti, cele mai bune oferte s-au epuizat insa in sub 2-3 minute si putini sunt cei care chiar isi cumpara ceva cu reducere mare. HotNews. ro a transimis LIVE TEXT cele mai importante evenimente ale zilei de Black Friday.

Black Friday 2020 la eMAG, record de clienti la startul evenimentului: vanzari de 124 milioane de lei, 57% comenzi platite cu cardul

Black Friday 2020. Black Friday a inceput la eMAG la ora 7:37 cu 260. 000 vizitatori, cu 18% mai mult decat anul precedent. Oamenii au comandat peste 55. 000 de produse in primele 10 minute.

Black Friday la eMAG: cea mai complexa comanda si cel mai scump produs deja vandut

In primele sapte ore de Black Friday, eMAG a ajuns la cateva cifre importante. De exemplu, se plateste mai mult ca niciodata cu cardul, iar oamenii aleg des livrarea la easybox. Potrivit.

ODATA CU REDUCERILE DE BLACK FRIDAY Campaniile de reduceri lansate de retaileri cu ocazia sarbatorilor de Craciun au inceput

Campaniile de reduceri lansate de retaileri cu ocazia sarbatorilor de Craciun au inceput inca din luna noiembrie, odata cu reducerile de Black Friday, pe fondul lipsei de predictibilitate vizavi de intrarea in carantina si a temerii legate de intarzierea transporturilor, arata datele CBRE, liderul pietei de consultanta imobiliara.

Black Friday 2020 - 54% dintre romani spun ca vor cumpara cel puttin un produs

Noua din zece romani stiu ce este Black Friday, iar mai mult de jumatate dintre ei intentioneaza sa achizitioneze cel putin un produs in ziua cu cele mai mari reduceri din an, potrivit unui studiu Kantar Romania. Studiul arata si o preferinta crescuta pentru mediul online in randul potentialilor cumparatori de Black Friday: 46% dintre acestia se gandesc prima oara la un magazin online, inregistrand o crestere de 20% fata de anul trecut.

Cum arata Black Friday la banci si IFN-uri: costuri zero pe viata si reduceri la cardurile de cumparaturi si credite

De cativa ani buni, bancile, dar si IFN-urile, au intrat in hora Black Friday, reducerile din aceasta vineri devenind o traditie pentru tot mai multe institutii financiare si un canal bun de atragere a clientilor, mai ales pentru cele care dau costuri.

ANAF va monitoriza tranzactiile online de Black Friday in cadrul operatiunii Mercur au fost calculate impozite si taxe datorate de 15,7 milioane lei

Inspectorii Antifrauda din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) vor monitoriza tranzactiile online de Black Friday, din acest weekend, precum si obligatiile fiscale care se vor naste in aceasta perioada de reduceri, care conduc la volume foarte mari de vanzari, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

S-a aflat ora cand incepe eMAG Black Friday? Romanii, cu sufletul la gura

EMAG tine secreta ora pentru Black Friday, dar poate fi intuita. Pana cand magazinul va deschide, oficial, campania de Black Friday, a publicat catalogul intreg cu toate reducerile. Cand incepe eMAG Black Friday Cand vine vorba de Black Friday, scenariul la eMAG e destul de simplu: incepe dimineata, fara sa divulge ora. Dar aceasta poate .

Start Black Friday! Oferta SensoDays vine cu produse de 5 stele la preturi de 3

Deseori, bugetul este cel care nu ne permite sa ne transformam casa cu ajutorul produselor de Home Deco. Taie problema asta de pe lista pentru ca SensoDays Black Friday 2020 vine cu o selectie speciala de produse premium de 5 stele la pret de 3 stele! Piese cu tehnologii inovatoare, concept realizat de designeri internationali, produse de ultima generatie toate se regasesc acum in oferta SensoDays Black Friday 2020.

Black Friday 2020. Telefoane Huawei aflate la reducere

Brandul din Shenzhen ne-a obisnuit in ultimul an cu o multime de campanii de reduceri, insa asta nu inseamna ca de Black Friday nu face nimic.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )