Libnet.ro
UNICEF

16:46

Platforma DA infirma ca Andrei Nastase ar urma sa fie promovat de Igor Dodon la functia de prim-ministru

Adevărul Adevărul,
Platforma DA infirma ca Andrei Nastase ar urma sa fie promovat de Igor Dodon la functia de prim-ministru

Platforma DA a anuntat miercuri, 28 octombrie, ca afirmatiile lui Renato Usatii, candidat la functia de presedinte in alegerile din 1 noiembrie, cu privire la faptul ca Igor Dodon urmeaza sa-l promoveze pe Andrei Nastase la functia de prim-ministru, sunt un fals. continuă pe Adevărul

Igor Dodon: Andrei Nastase merita sa ajunga in turul doi la prezidentiale

Igor Dodon considera ca exista sanse mari ca dansul sa castige alegerile prezidentiale din 1 noiembrie din primul tur. intrebat cu cine si-ar dori sa ajunga in turul doi, daca acesta va fi organizat, actualul presedintele a raspuns ca Andrei Nastase, candidatul Platformei DA, este cel care merita sa acceada in turul doi.

Alegeri R. Moldova. Andrei Nastase: Daca nu realizez cinci angajamente intr-un an, imi dau demisia

Candidatul Partidului Platforma Demnitate si Adevar la functia de presedinte, Andrei Nastase, a prezentat cinci prioritati pe care, daca devine sef al statului, si le asuma sa le realizeze in primul an de mandat. Daca nu ii va reusi acest lucru, politicianul afirma ca va parasi functia de presedinte, prezentandu-si demisia. Declaratiile au fost facute intr-o conferinta de presa, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2734 seconds )