Libnet.ro
UNICEF

06:45

Platforma cu peste 100 de restaurante din tara care livreaza mancare acasa

Adevărul Adevărul,
Platforma cu peste 100 de restaurante din tara care livreaza mancare acasa

Ghidul gastronomic international GaultMillau Romania a realizat o platforma online pe care reuneste circa 100 de restaurante din toata tara care livreaza la domiciliu in aceasta perioada. continuă pe Adevărul

Pandemia din 1918 care a ucis 50 milioane de oameni: de ce a fost devastatoare gripa spaniola

In urma cu peste 100 de ani a fost pandemia de gripa. Estimarile optimiste: 50 de milioane de decese. Estimarilepesimiste: 100 de milioane de decese. in orice caz, a afectat.

Coronavirus |Romania are 1.361 de ventilatoare mecanice si 2.653 de paturi ATI in spitalele din tara

La acest moment, Romania are 2. 653 de paturi ATI si 1. 361 ventilatoare mecanice in spitalele din tara, potrivit G4Media. ro .

Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun, din 25 martie. S-a impus o singura conditie

Decizie drastica intr-un oras din Romania! Care este primul judet unde se suspenda transportul in comun, in contextul pandemiei de coronavirus? Ce conditie s-a impus? Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun Primaria Municipiului Iasi a luat masuri drastice in ceea ce priveste transportul in comun. De maine, 25 martie, accesul in mijloacele .

Un tanar din Petrosani, care trebuia sa stea in izolare, prins beat la volan prin oras

Un tanar din Petrosani, care trebuia sa stea in izolare la domiciliu, a fost prins beat la volan prin oras, desi nu avea carnet de conducere.

MAE: Peste 100 de cetateni romani adusi luni seara din Venetia cu o cursa charter

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca in aceasta seara, 23 martie, vor fi adusi in tara 109 cetateni romani, cu o cursa charter, din Venetia, in contextul crizei de coronavirus.

Medici confirmati cu noul coronavirus in spitalele din Chisinau. Peste 100 de cazuri, confirmate in Republica Moldova

Patru medici din cadrul Spitalului Clinic Republican Timofei Mosneagadin Chisinau au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Toti cei patru lucratori medicali lucreaza in sectia de terapie intensiva.

Canada, prima tara care se retrage de la JO 2020. Organizatorii inca ezita sa amane Olimpiada de la Tokyo, in ciuda pandemiei de COVID-19

Canada a devenit prima tara ce va boicota Jocurile Olimpice de la Tokyo pe fondul pandemiei de COVID-19, in timp ce Australia a transmis lotului sau sa se pregateasca pentru mutarea concursului in 2021, iar.

Tara care are o solutie prin care sa aiba grija de pacienti in timpul pandemiei

In plina pandemie de coronavirus, medicii sunt extrem de solicitati. Spitalele sunt supraaglomerate, iar situatia e dificila pe alocuri. O tara, insa, a gasit solutia. E pandemie de.

Canada, prima tara care vrea sa boicoteze Jocurile Olimpice. Suna a santaj la adresa CIO

Comitetul Olimpic si Paralimpic din Canada intentioneaza sa boicoteze Jocurile Olimpice de la Tokyo pe fondul pandemiei de coronavirus.

Primul magazin din Romania care isi modifica programul: intre 7:30-8:00, acces exclusiv pentru persoanele varstnice si pentru cadrele medicale

Cora anunta ca a modificat programul hipermarketurilor in concordanta cu noile masuri impuse de autoritati si intrate in vigoare de luni, care limiteaza circulatia persoanelor pe timp de noapte. Astfel, toate magazinele vor fi deschise intre orele 7:30 - 20:30, iar intre orele 7:30 - 8:00 accesul este dedicat exclusiv persoanelor varstnice, de peste 65 de ani, precum si cadrelor medicale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )