Libnet.ro
UNICEF

09:00

Platim sase miliarde de lei pe an pentru pensiile speciale

România Liberă România Liberă,
Platim sase miliarde de lei pe an pentru pensiile speciale

Ministerul de Finante si Ministerul Muncii au facut publice, pentru prima oara, costurile pensiilor speciale, precum si numarul de beneficiari. in total, bugetul de stat cheltuie circa 0,8% din PIB-ul Romaniei pentru acestea. continuă pe România Liberă

Inundatiile din Galati. Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta va discuta situatia populatiei din localitatile afectate

Ministerul Afacerilor Interne convoaca joi, la ora 13. 00, Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta, cu scopul de a discuta despre situatia cauzata de inundatii in judetul Galati.

ANAF a colectat de la marii contribuabili 63 de miliarde lei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a colectat, in primele noua luni ale acestui an, 63,21 miliarde lei de la marii contribuabili administrati, cu 351,99 milioane lei mai mult fata de programul prevazut de legile bugetare anuale, a transmis, astazi, institutia intr-un comunicat de presa.

Companiile din subordinea Ministerului Energiei au raportat pierderi de 4,2 miliarde lei

Companiile aflate sub autoritatea Ministerului Energiei au raportat, in ultimii trei ani, pierderi totale de 4,23 miliarde de lei, se arata intr-un comunicat al institutiei, remis Redactiei.

Propulsam viitorul! 10.000 lei pentru cea mai spectaculoasa inventie

Mai sunt cateva zile in care tinerii inventatori isi pot inscrie proiectele in concursul de idei innovative lansat de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei si Salonul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )