Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ploaie de goluri in Europa: Liga Natiunilor a debutat furtunos. Franta, prima aparitie dupa castigarea Mondialului

Adevărul Adevărul,
Ploaie de goluri in Europa: Liga Natiunilor a debutat furtunos. Franta, prima aparitie dupa castigarea Mondialului

Competitia care a fost inventata de UEFA pentru a reduce la minimum numarul partidelor amicale, fara miza, a bifat prima zi. continuă pe Adevărul

Rezultatele meciurilor de joi in Liga Natiunilor

Noua competitie organizata de UEFA, Liga Natiunilor, a debutat joi seara cu primele meciuri din cele patru ligi valorice.

Germania - Franta, primul derby in Liga Natiunilor

Noua competitie organizata de UEFA, Liga Natiunilor, debuteaza joi seara cu un mare derby al fotbalului european si mondial.

Programul meciurilor de joi in Liga Natiunilor

Noua competitie organizata de UEFA, Liga Natiunilor, debuteaza joi seara cu primele meciuri din cele patru ligi valorice.

VIDEO De la Razgrad la Praga, de la Craiova la Bucuresti! Tricolorii cer sprijinul fanilor inaintea debutului in Liga Natiunilor

Nationala de fotbal a Romaniei va debuta vineri in Liga Natiunilor, urmand sa joace pe tern propriu contra nationalei Muntenegrului.

Sa vina banii! Cat incaseaza FRF din participarea Romaniei in Liga Natiunilor

Noua competitie Liga Natiunilor nu are doar o miza sportiva importanta, calificarea la EURO 2020, ci prezinta si un interes din punct de vedere financiar pentru participante.

Nationala Moldovei de fotbal a inceput pregatirile pentru meciurile din Liga Natiunilor

Selectionata de fotbal Moldovei a inceput pregatirile catre meciurile cu Luxemburg 8 septembrie) si Belarus 11 septembrie) din Liga Natiunilor, transmite IPN.

Contra inaintea debutului in Liga Natiunilor: Suntem increzatori

Daca in ultimele doua campanii de calificare Romania si-a facut un obicei din a marca putine goluri, noul selectioner Cosmin Contra promite ca in mandatul sau prima reprezentativa va pune un accent mai mare pe ofensiva.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2685 seconds )