Libnet.ro
UNICEF

18:15

PLOI in Bucuresti. Efectele? Strazi si pasaje inundate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PLOI in Bucuresti. Efectele? Strazi si pasaje inundate

Mai multe strazi, pasaje si locuinte din Capitala au fost inundate, iar unele zone au fost acoperite de un strat de aproximativ trei centimetri de grindina, in urma precipitatiilor care au avut loc duminica seara, Bucurestiul fiind, timp de doua ore,. continuă pe Wall-Street Ro

Zeci de locuinte din Arges au fost inundate: Mai multe persoane au fost evacuate

Mai multe persoane au fost evacuate, luni, in comuna argeseana Micesti, dupa ce locuintele lor au fost inundate, iar autoritatile din Arges au dispus restrictionarea traficului pe mai multe artere rutiere din.

Strazi si pasaje inundate, strat de grindina pana la glezne. IMAGINI din cele mai afectate zone din Capitala

Mai multe strazi si pasaje din Bucuresti au fost inundate, iar unele zone au fost acoperite de un strat de aproximativ trei centimetri de grindina, in urma precipitatiilor care au avut loc duminica seara. Mihai Ga.

Calarasi: Mai multe gospodarii si locuinte din cinci localitati, inundate

Mai multe gospodarii si locuinte din cinci localitati din judetul Calarasi au fost inundate, in ultimele 24 de ore, in urma precipitatiilor abundente, relateaza Mediafax. in urma precipitatiilor abundente.

Imagini socante din zonele lovite de grindina: Mai multe strazi au fost blocate de gheata

Ploile torentiale insotite de grindina au lasat in urma imagini incredibile. Mai multe strazi din Capitala, dar si din alte judete au fost blocate din cauza ghetii. Totodata, mai multe culturi au fost.

METEO Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete. Din aceasta seara sunt asteptate ploile

Mai multe judete din tara se afla, sambata dimineata, sub cod galben de ceata. Meteorologii anunta ca din noaptea de sambata spre duminica vremea se va strica in aproape toata tara, fiind asteptate ploi.

Bill Gates nu este omul cu cele mai multe actiuni Microsoft

Steve Ballmer, cel care a fost, pana in luna februarie a acestui an, seful Microsoft, detine 330 de milioane de actiuni, cu 3 milioane mai multe decat fondatorul companiei, Bill Gates.

Ploile torentiale au facut prapad in 65 de sate, cele mai multe din judetul Mehedinti. Localnicii dau vina pe primar ca nu i-a anuntat ca va veni viitura

Ploile torentiale au facut prapad in 65 de sate, cele mai multe din judetul Mehedinti, si este posibil sa se faca si evacuari, in zonele amenintate de viituri, daca situatia se agraveaza. Oamenii care.

Un deal s-a surpat in Petrosani. Mai multe case din zona sunt in pericol daca alunecarile de teren continua

O alunecare de teren s-a produs in zona Slatinioara a municipiului Petrosani, pe o suprafata de peste jumatate de hectar. Mai multe imobile din zona ar fi afectate daca surparea dealului continua.

Cel putin trei persoane au fost ucise si mai multe ranite in doua explozii produse la Mombasa

Cel putin trei persoane au fost ucise si mai multe ranite, sambata, in doua explozii produse in portul kenyan Mombasa, au anuntat oficiali, citati de AFP. O explozie a avut loc la Reef.

inselacunile prin metoda accidentul fac tot mai multe victime. Cum sa nu te lasi pacalit

Inselaciunile prin metoda accidentul sunt tot mai frecvente si tot mai multe persoane in varsta devin victimele infractorilor.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )