Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ploile torentiale au facut prapad in 65 de sate, cele mai multe din judetul Mehedinti. Localnicii dau vina pe primar ca nu i-a anuntat ca va veni viitura

Antena3 Antena3,
Ploile torentiale au facut prapad in 65 de sate, cele mai multe din judetul Mehedinti. Localnicii dau vina pe primar ca nu i-a anuntat ca va veni viitura

Ploile torentiale au facut prapad in 65 de sate, cele mai multe din judetul Mehedinti, si este posibil sa se faca si evacuari, in zonele amenintate de viituri, daca situatia se agraveaza. Oamenii care. continuă pe Antena3

Ploile torentiale din ultimele zile, dar si viteza excesiva au facut victime pe sosele. Noua oameni au ajuns la spital

Ploile torentiale din ultimele zile, dar si viteza excesiva si lipsa de experienta la volan au facut victime pe sosele. Doua microbuze au fost implicate in accidente grave, in judetele Arad si Brasov, si.

Subiectele zilei: Violentele din Odesa sustin teroria ca Rusia vizeaza gurile Dunarii; Arestarea lui Stan Mustanta a aruncat in aer topul retelelor mafiote din magistratura; Cele mai aglomerate sosele din Romania

Ion Iliescu: Am avut o intelegere cu Putin. Rusia nu-si poate permite sa depaseasca anumite limite. Ion Iliescu, primul presedinte al Romaniei de dupa Revolutie, spune ca desi situatia din Ucraina este ingrijoratoare, n-ar trebui sa ne facem probleme. Apocalipsa de la Unirii. Apa a tasnit din tavanul supermarketului Carrefour, pasajul Unirii a fost inundat. In Centrul Vechi, grindina a asternut un strat de gheata. Ploile torentiale au creat, duminica, scene apocaliptice in Capitala.

Bisericile de lemn din Transilvania si Oltenia, printre cele mai periclitate monumente

Bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si nordul Olteniei se numara, in acest an, printre cele mai periclitate sapte monumente din Europa, potrivit unui anunt facut ieri de Europa Nostra principala organizatie europeana de patrimoniu) si Institutul Bancii Europene de Investitii BEI), intr-un eveniment public din Viena, care gazduieste Congresul Patrimoniului European din acest an, informeaza un comunicat al Fundatiei Pro Patrimonio.

Cele mai multe cautari medicale de pe Google sunt realizate in cursul zilelor de luni - studiu

Cele mai frecvente cautari medicale de pe motorul online de cautare Google sunt realizate in cursul zilelor de luni, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea de Stat din San Diego SUA), informeaza dailymail. co. uk, citat de.

Bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si nordul Olteniei sunt printre cele mai periclitate 7 monumente din Europa

Echipamentul istoric de tehnica de scena pentru Teatrul Bourla din Antwerp, Belgia, imprejurimile istorice ale Dolcho si Apozari, din Kastoria, Grecia, citadela din Alessandria, Italia, clopotele Palatului National Mafra, Portugalia, bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si nordul Olteniei, Romania,Colour Row Settlement din Chernyakhovsk, Rusia si Sinagoga din Subotica, Serbia au fost selectate ca fiind cele mai amenintate 7 simboluri ale patromionului din Europa in 2014, potrivit unui comunicat transmis redactiei de Fundatia Pro Patrimonio.

SUA. Cele mai mari trei banci din Statele Unite si-au redus expunerea fata de Rusia

Cele mai mari trei banci din Statele Unite, JPMorgan Chase, Bank of America si Citigroup, si-au redus activele legate de Rusia in primul trimestru al acestui an, in contextul agravarii crizei din Ucraina.

Cele mai mari trei banci din Statele Unite si-au redus expunerea fata de Rusia, in contextul crizei din Ucraina

Cele mai mari trei banci din Statele Unite, JPMorgan Chase, Bank of America si Citigroup, si-au redus activele legate de Rusia in primul trimestru al acestui an, in contextul agravarii crizei din Ucraina,.

Istoria culinara a Baraganului. Ce mancau stramosii nostri din cele mai vechi timpuri si pana azi

Din punct de vedere culinar Baraganul reprezinta o zona bogata. Studiile facute de profesorul de istorie Emilia Vlad arata ca meniul oamenilor care au populat zona din cele mai vechi timpuri si pana in prezent era variat. Preparatele din carne sau supele erau prezente la orice masa.

Huffington Post: Orasul Sibiu, unul dintre cele mai fermecatoare orase din Europa

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, scrie huffingtonpost. com. Jurnalistii americani au realizat un top care cuprinde.

Cele mai mari gafe petrecute in direct, comentate la Adevarul Live

Astazi, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, gafele care au facut deliciul internautilor in luna aprilie sunt discutate de Sabrina Valeriu si Diana Dutescu, jurnaliste Adevarul. Veti vedea ca pana si cei mai pregatiti prezentatori intampina uneori probleme neasteptate in timpul transmisiilor live.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )