Libnet.ro
UNICEF

22:15

PMP anunta ca va vota impotriva numirii lui Eduard Hellvig la conducerea SRI

B1 B1,
PMP anunta ca va vota impotriva numirii lui Eduard Hellvig la conducerea SRI

Partidul Miscarea Populara va vota impotriva numirii lui Eduard Hellvig la sefia SRI. Reprezentantii PMP sustin ca in contextul actual la conducerea SRI ar fi fost mai potrivita o persoana apolitica si ca. continuă pe B1

PMP va vota impotriva numirii lui Hellvig la sefia SRI

Partidul Miscarea Populara a transmis, luni, ca va vota impotriva numirii lui Eduard Hellvig la sefia SRI, intrucat, in contextul actual, la conducerea SRI ar fi fost mai potrivita o persoana apolitica, informeaza Mediafax.

PMP va vota impotriva numirii lui Hellvig la sefia SRI

PMP a precizat, luni, ca va vota impotriva numirii lui Eduard Hellvig la sefia SRI, opinand ca, in contextul actual, la conducerea SRI ar fi fost mai potrivita o persoana apolitica.

PMP va vota impotriva propunerii lui Hellvig la SRI

Parlamentarii Partidului Miscarea Populara anunta ca vor vota impotriva propunerii inaintate de presedintele Klaus Iohannis pentru conducerea Serviciului Roman de Informatii SRI), informeaza AGERPRES. in.

Victor Ponta: Eduard Hellvig a fost coautorul, alaturi de mine, de Crin Antonescu, la lovitura de stat din 2012. Este o propunere buna/ Despre decizia UNPR de a il sustine pe Hellvig la sefia SRI: E dreptul lor, nu e ceva de guvernare

Victor Ponta a declarat vineri dimineata ca Eduard Hellvig reprezinta, ca persoana, o propunere buna pentru conducerea SRI, insa a comentat ironic faptul ca acesta a fost coautor alaturi de el, Crin Antonescu si Liviu Dragnea la lovitura de stat din 2012. El a mai spus, pentru Mediafax, intrebat daca are o pozitie publica fata de anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare.

PSD il sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la finalul sedintei Biroului Permanent National BPN) ca PSD il va sustine pe liberalul Eduard Hellvig la sefia SRI, dar ca se impune o dezbatere publica privind prezenta persoanelor nepolitice in fruntea institutiilor nepolitice. La ora 16. 00, premierul se intalneste cu grupurile parlamentare ale PSD pentru a discuta despre sustinerea lui Eduard Hellvig.

Sebastian Ghita comenteaza nominalizarea lui Eduard Hellvig la conducerea SRI: E ca si cum Ponta, odata ajuns presedinte, m-ar fi numit pe mine

Sebastian Ghita a comentat luni nominalizarea lui Eduard Hellvig la conducerea SRI, afirmand ca Ma asteptam din partea domnului Iohannis sa faca o nominalizare la nivelul domnului Maior. Numirea unui apropiat politic si a unui membru marcant al PNL in campanie e ca si cum domnul Ponta, odata ajuns presedinte, m-ar fi numit pe mine. Sper ca domnul Hellvig, odata numit, sa fie un barbat de stat, sa uite ca a fost un apropiat al lui Crin Antonescu, sa uite ca este apropiat al lui Klaus Iohannis, sa iasa din politica.

Punctul de intalnire: Va avea probleme Eduard Hellvig la votul in Parlament?

Incepand de luni, PSD si PNL incep dezbaterile in Parlament pentru numirea noului director al SRI dorit de presedintele Klaus Iohannis, europarlamentarul liberal Eduard Hellvig. Subiectul a fost dezbatut in.

Numirea lui Eduard Hellvig: ziua in care Ponta va ramane in Opozitie

Nominalizarea lui Eduard Hellvig in fruntea SRI are toate sansele sa fie validata in Parlament, chiar daca PSD, cel mai mare partid al Puterii, si formatiunea fantoma a lui Calin Popescu Tariceanu, se vor opune. Cheia votului de incredere acordat lui Hellvig o reprezinta UNPR, partid aflat la guvernare, care a anuntat ca sustine propunerea lui Iohannis.

Eduard Hellvig, un om incomod pentru Elena Udrea: Jaf cu banul public la Ministerul Dezvoltarii

Eduard Hellvig este un om incomod pentru Elena Udrea. Dupa ce Hellvig a preluat portofoliul de la Ministerul Dezvoltarii si Turismului de la Elena Udrea, acesta a comandat un audit. Jaf cu banul public, spunea.

Eduard Hellvig va fi audiat marti in comisii

Europarlamentarul Eduard Hellvig, nominalizat de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de director al SRI, va fi audiat marti in comisiile parlamentare de specialitate, conform Mediafax .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )