Libnet.ro
UNICEF

17:15

PNL si ALDE ocupa primele doua locuri, la alegerile parlamentare, pe buletinele de vot din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
PNL si ALDE ocupa primele doua locuri, la alegerile parlamentare, pe buletinele de vot din Bucuresti

Biroul Electoral Municipal Bucuresti a tras la sorti ordinea de buletinele de vot pentru alegerile parlamentare, primele patru locuri fiind ocupate, in ordine, de catre PNL, ALDE, UDMR si PSD. continuă pe Adevărul

PNL si-a prezentat candidatii la alegerile parlamentare in cadrul unui miting organizat in Capitala(VIDEO)

50 Mitingul PNL s-a incheiat. Mitingul de lansare a candidatilor PNL a inceput duminica, la ora 17. 00 in Piata George Enescu din Capitala. Este cel mai important miting al.

UDMR si-a lansat candidatii la alegerile parlamentare cu un atac frontal la adresa magistratilor care ancheteaza politicieni maghiari

UDMR si-a lansat candidatii la alegerile parlamentare din 11 decembrie in cadrul unei ceremonii organizate in Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj. La eveniment au participat.

Liviu Dragnea: Nu sustinem organizarea referendumului simultan cu alegerile parlamentare. Corlatean si Dontu sa retraga proiectul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca partidul pe care-l conduce nu sustine organizarea referendumului pentru modificarea Constitutiei in aceeasi zi cu alegerile parlamentare. Totodata, liderul social-democrat a precizat ca senatorii PSD Ovidiu Dontu si Titus Corlatean, care au depus la Senat un proiect in acest sens, ar trebui sa il retraga.

PNL isi prezinta candidatii la alegerile parlamentare in cadrul unui miting la care sunt asteptati zeci de mii de sustinatori(VIDEO)

Mitingul de lansare a candidatilor PNL a inceput duminica, la ora 17. 00 in Piata George Enescu din Capitala. Este cel mai important miting al liberalilor din ultimii ani. Manifestatia vine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1997 seconds )