Libnet.ro
UNICEF

05:00

PNL aniverseaza 144 de ani de la infiintare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PNL aniverseaza 144 de ani de la infiintare

Partidul National Liberal aniverseaza astazi 144 de ani de la infiintarea formatiunii politice. PNL va gazdui un eveniment dedicat acestui moment in gradina sediul central al partidului din Aleea Modrogan, nr. 1, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Liberalii NU pot organiza aniversarea a 144 de ani de la infiintarea PNL la Stefanesti. CJ Arges se opune

PNL aniverseaza 144 ani de la infiintarea partidului, in 24 mai. Liderii liberali nu au print imsa aprobaea Consiliul Judetean Arges de a sarbatori evenimentul la la Vila Florica din Stefanesti, asa.

La multi ani, PNL, la multi ani liberalismului pur in Romania!

Astazi se implinesc 144 de ani de fondarea oficiala a Partidului National Liberal si mi se pare de bun augur sa amintim romanilor si Romaniei, ca bazele Romaniei moderne au fost asezate de catre personalitatile marcante ale liberalismului romanesc. Ion C. Bratianu, , Mihail Kogalniceanu , A. Golescu, Prim Ministrii ai Romaniei si oameni de vaza ai societatii romanesti de la acea vreme.

Ludovic Orban: Obiectivul PNL este aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Cu PSD-ALDE nu avem nicio sansa sa fim cetateni europeni cu drepturi depline (VIDEO)

Partidul National Liberal a prezentat opiniei publice din Romania programul sau politic pentru alegerile europarlamentare. Dintre obiectivele pe care si le-au stabilit in urmatorul mandat de 5 ani al.

Adrian Vestea (PNL): Sa trimitem PSD intre filele negre ale cartilor de istorie! Haideti sa votam! (VIDEO)

Lideul PNL si presedintele Consiliului Judetean Brasov, Adrian Vestea, ii indeamna pe romani sa iasa, duminica, la vot. Toate sondajele indica Partidul National Liberal pe primul loc in optiunile ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )