Libnet.ro
UNICEF

17 Iun.

PNL il va convoca pe Mihai Tudose in Parlament pentru explicatii despre situatia economica

Antena3 Antena3,
PNL il va convoca pe Mihai Tudose in Parlament pentru explicatii despre situatia economica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca partidul pe care il conduce intentioneaza sa il convoace pe prim-ministrul Mihai Tudose in Parlament pentru a da explicatii cu privire la. continuă pe Antena3

PNL il va convoca pe premierul Tudose in Parlament pentru explicatii despre situatia economica

Presedintele Partidului Nnational Liberal PNL), Ludovic Orban, a anuntat astazi ca partidul pe care il conduce intentioneaza sa il convoace pe prim-ministrul Mihai Tudose in Parlament pentru a da explicatii cu privire la situatia economica dezastruoasa, adaugand ca liberalii vor utiliza toate caile parlamentare pentru a opri activitatea unor ministri.

Premierul Mihai Tudose revine cu explicatii referitoare la Pilonul ll de pensii si la randamentul Pilonului l

Premierul Mihai Tudose a revenit cu explicatii privind Pilonul ll de pensii, el afirmand intr-o postare pe Facebook ca randamentul mediu al pilonului ll, incepand din 2008, a fost de 4%, iar randamentul la care s-a referit in declaratia pe aceasta tema.

PNL il cheama la raport pe Tudose. Ce vor sa afle liberalii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca partidul pe care il conduce intentioneaza sa il convoace pe prim-ministrul Mihai Tudose in Parlament pentru a da explicatii cu privire la situatia economica dezastruoasa, adaugand ca liberalii vor utiliza toate caile parlamentare pentru a opri activitatea unor ministri.

Mihai Tudose, explicatii privind randamentul Pilonului I de pensie

Mihai Tudose a revenit cu explicatii, dupa ce a afirmat ca randamentul Pilonului I de pensii este mai ridicat decat cel al Pilonul II. Randamentul mediu, din 2008 pana in prezent, al.

Administratorii de pensii private cer o intalnire cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta despre impactul deciziilor

Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR), care reprezinta interesele companiile ce administreaza pensii private, a solicitat vineri, in mod public, o intalnire cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta despre analizele statului facute pana acum privind segmentul pe care opereaza si despre impactul unor eventuale decizii ale guvernului.

EXCLUSIV. Mihai Tudose, despre cazul romanilor blocati pe aeroportul din Lisabona: Era datoria statului sa-i aduca acasa

Premierul Mihai Tudose a cerut revocarea consulului Romaniei la Lisabona pentru modul deficitar in care a gestionat situatia turistilor romani blocati in aeroportul din capitala.

Liderii FSLI se intalnesc cu premierul Mihai Tudose pentru a discuta despre elaborarea unei Legi a educatiei nationale

Reprezentantii Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) se vor intalni luni cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta problemele majore din invatamant, printre care elaborarea unei Legi a educatiei nationale si programele scolare.

Unde sunt, de fapt, Liviu Dragnea si Mihai Tudose. Presa a fost pusa intentionat pe o pista gresita

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a convocat in weekend pe premierul Mihai Tudose si pe ministrii PSD pentru a discuta despre cele mai fierbinti subiecte ale momentului. Dragnea s-a intalnit la Sinaia.

intalnire de taina intre Liviu Dragnea, Mihai Tudose si ministrii PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a convocat in weekend pe premierul Mihai Tudose si pe ministrii PSD pentru a discuta despre cele mai fierbinti subiecte ale momentului. intalnirea va avea loc in .

Victor Ponta, atac la Mihai Tudose: Cand e singur e lucid si calculat - cand il are pe Liviu Dragnea langa el se molipseste de populism, de ignoranta si neseriozitate!

Fostul premier Victor Ponta l-a criticat pe prim-ministrul Mihai Tudose pentru declaratiile potrivit carora randamentul pilonului I de pensii este mult mai mare decat al pilonului II. intr-o postare pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17 Iun.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )