Libnet.ro
UNICEF

15:45

Unde sunt, de fapt, Liviu Dragnea si Mihai Tudose. Presa a fost pusa intentionat pe o pista gresita

Antena3 Antena3,
Unde sunt, de fapt, Liviu Dragnea si Mihai Tudose. Presa a fost pusa intentionat pe o pista gresita

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a convocat in weekend pe premierul Mihai Tudose si pe ministrii PSD pentru a discuta despre cele mai fierbinti subiecte ale momentului. Dragnea s-a intalnit la Sinaia. continuă pe Antena3

Sedinta secreta intre Liviu Dragnea, Mihai Tudose si ministrii PSD

Sedinta secreta intre Liviu Dragnea, premierul Mihai Tudose si ministrii PSD. Potrivit unor surse citate de B1 TV, presedintele social-democratilor a convocat o parte din executiv in Delta Dunarii,.

intalnire de taina intre Liviu Dragnea, Mihai Tudose si ministrii PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a convocat in weekend pe premierul Mihai Tudose si pe ministrii PSD pentru a discuta despre cele mai fierbinti subiecte ale momentului. intalnirea va avea loc in .

Victor Ponta, atac la Mihai Tudose: Cand e singur e lucid si calculat - cand il are pe Liviu Dragnea langa el se molipseste de populism, de ignoranta si neseriozitate!

Fostul premier Victor Ponta l-a criticat pe prim-ministrul Mihai Tudose pentru declaratiile potrivit carora randamentul pilonului I de pensii este mult mai mare decat al pilonului II. intr-o postare pe.

Mihai Tudose scapati-ne si scapati-va de Liviu Pop

Presedintele Organizatiei Oamenilor de Afaceri a PNL Bucuresti, Hilde Brandl, i-a cerut, astazi, premierului Mihai Tudose sa il demita pe ministrul Educatiei, Liviu Pop, ca urmare a modului dezastruos in care acesta a gestionat situatia manualelor scolare, precum si a politizarii inspectoratelor scolare, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Sedinta cruciala a liderilor puterii. Liviu Dragnea, anunt de ultima ora

Social-democratii se reunesc, vineri, la Neptun, in sedinta Comitetului Executiv National, in prezenta presedintelui PSD, Liviu Dragnea, si a premierului Mihai Tudose. La reuniune este invitat.

Mihai Chirica, despre impacarea cu Liviu Dragnea

Mihai Chirica, primar al Iasiului, a declarat ca o reconciliere intre el si Liviu Dragnea nu este posibila. Cat despre impacarea lui Sorin Grindeanu cu liderul PSD, acesta spune ca o revenire.

intalnire intre Emmanuel Macron si premierul Mihai Tudose, la Vila Lac 1

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a ajuns joi dupa amiaza la Vila Lac 1 unde are programat un dejun de lucru cu prim-ministrul roman Mihai Tudose, in contextul vizitei oficiale de o zi pe care o.

Mihai Tudose, interviu pentru Antena 3: Sunt discutii destul de avansate cu Grindeanu pentru un post de ambasador; Noul proiect pe Legile Justitiei trebuie supus mai intai dezbaterii publice. Nu vom apela la OUG

Premierul Mihai Tudose adezvaluit joi seara, intr-un interviu acordat Antenei 3, ca ca fostului prim-ministru Sorin Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador. Am vorbit si la nivel personal, si politic, si intr-o echipa de partid. Domnul Grindeanu a fost premierul Romaniei timp de sase luni, cu un bagaj acum de informatii si cu experienta, a declarat Tudose. Vorbind despre Legile Justitiei, Tudose spune ca este nevoie de o dezbatere publica, da garanatii ca nu se va apela la ordonante de urgenta, dar refuza sa se pronunte asupra modificarilor, in special asupra celei care ii ia dreptul presedintelui de a numi procurorul general si procurorul sef al DNA.

Mihai Tudose, la Antena 3: Sunt discutii destul de avansate cu Grindeanu pentru un post de ambasador; Noul proiect pe Legile Justitiei trebuie supus mai intai dezbaterii publice. Nu vom apela la OUG

Premierul Mihai Tudose a dezvaluit joi seara, intr-un interviu acordat Antenei 3, ca fostului prim-ministru Sorin Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador. Am vorbit si la nivel personal, si politic, si intr-o echipa de partid. Domnul Grindeanu a fost premierul Romaniei timp de sase luni, cu un bagaj acum de informatii si cu experienta, a declarat Tudose. Vorbind despre Legile Justitiei, Tudose spune ca este nevoie de o dezbatere publica, da garanatii ca nu se va apela la ordonante de urgenta, dar refuza sa se pronunte asupra modificarilor.

Mihai Tudose avertizeaza in privinta sigurantei banilor depusi in banci: Premierul NU are niciun cont bancar

Premierul Mihai Tudose i-a avertizat pe romani ca nu stie cat de siguri sunt banii depusi in bancile cu pierderi. Cu toate acestea, potrivit declaratiei sale de avere, seful Guvernului nu are.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )