Libnet.ro
UNICEF

08:15

PNL depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu. Ce planuri au liberalii pentru Victor Ciorbea

Adevărul Adevărul,
PNL depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu. Ce planuri au liberalii pentru Victor Ciorbea

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, joi, ca partidul pe care il conduce va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu de indata ce vor fi adoptate ordonantele de urgenta privind gratierea si modificarea legislatiei penale. continuă pe Adevărul

Liberalii decid, joi, daca vor depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Liberalii decid, joi, in cadrul sedintei Comisiei de unificare a PNL, daca vor depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu.

PNL amana depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu: Vom face lucrul acesta in secunda doi in care Guvernul va emite aceste ordonante

PNL va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului, in cazul celor doua OUG privind gratierea si modificarea Codului penal si de procedura penala, dupa ce vor fi adoptate de executiv, a declarat sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, la Palatul Parlamentului.

Opozitia da semne ca se dezmorteste

PNL va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, in cazul in care va adopta ordonantele de urgenta care modifica legislatia penala. PNL s-ar putea alia cu USR, cu scopul de a coagula Opozitia.

PNL si USR se coalizeaza impotriva Guvernului Grindeanu. Nicusor Dan:Vom semna motiunea de cenzura a PNL

Presedintele USR Nicusor Dan a anuntat ca parlamentarii formatiunii pe care o conduce vor semna motiunea de cenzura, in eventualitatea in care PNL o va initia.

Presedintele USR, Nicusor Dan: Ministrul Justitiei a mintit Parlamentul in timpul audierilor ministrilor Guvernului Grindeanu. USR va anunta, miercuri, motiunea simpla impotriva lui Florin Iordache

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a afirmat, pe pagina sa de Facebook ca parlamentarii USR vor anunta care este textul motiunii impotriva ministrului Justitiei, Florin Iordache.

Denunt penal la DNA impotriva lui Grindeanu si Iordache, depus de asociatia Initiativa Romania

Mihai Politeanu, membru fondator al Initiativei Romania, a anuntat ca, impreuna cu alti doi membri ai asociatiei, a depus la DNA un denunt penal, in care ii acuza pe premierul Sorin Grindeanu si pe ministrul Justitiei, Florin Iordache, de favorizarea faptuitorului si de prezentarea cu rea-credinta de date inexacte Parlamentului sau presedintelui Romaniei cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde savarsirea unor fapte de natura sa aduca atingere intereselor statului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )