Libnet.ro
UNICEF

19:31

PNL neaga blatul cu PSD pentru alegerile in doua tururi

Antena3 Antena3,
PNL neaga blatul cu PSD pentru alegerile in doua tururi

Presedintele PNL Dambovita, Virgil Guran, a negat existenta unui pact intre Ludovic Orban si Marcel Ciolacu, pe tema alegerii primarilor in doua tururi de scrutin si a afirmat ca nu este exclus ca Guvernul sa isi asume raspunderea pe acest proiect. continuă pe Antena3

De ce a ales Guvernul Orban sa-si angajeze raspunderea in loc de OUG pentru primari in doua tururi. Vilceanu: Altfel, suntem la fel ca cei de dinainte, si nu mai e nicio diferenta (VIDEO)

Deputatul Dan Vilceanu a explicat, luni seara, in direct pe B1 TV, de ce PNL a ales sa promoveze revenirea la alegerea primarilor in doua tururi prin angajarea raspunderii guvernamentale, si nu prin ordonanta.

Orban: Liberalii vor impiedica adoptarea motiunii de cenzura (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca obiectivul liberalilor este de a impiedica adoptarea motiunii de cenzura a PSD, iar romanii sa isi poata alege primarii in doua tururi de scrutin. Biroul Politic National al.

PSD SI PNL AU DECLANSAT BATALIA PENTRU LOCALE Motiune surda intr-o democratie schioapa

Argumentele prezentate de Cabinetul Orban cu privire la alegerea primarilor in urma a doua tururi de scrutin sunt des-fiintate de informatiile cuprinse in motiunea de cenzura depusa, ieri, de parlamentarii PSD impotriva Guvernului. Social-democratii sustin ca, din punct de vedere statistic, noua reglementare nu modifica substantial procentele prin care partidele ar obtine alte scoruri in alegeri.

Subiectele zilei: Strategia PSD pentru amanarea revenirii la alegerea primarilor in doua tururi; Rarisim! Accident de masina cu un drogat inconstient, incadrat la tentativa la omor; DW, despre Tudor Gheorghe: Deloc degeaba, mai cobzar

Tupeu la CNAIR . Sefii ramasi fara posturi, bolnavi de peste 1. 000 de zile. Valul de imbolnaviri a inceput sa curga incepand cu septembrie. in prezent, sunt bolnave noua persoane. DOVADA din Monitorul Oficial. Modificarea de la doua angiografe la un angiograf, facuta de ministrul Costache in favoarea Polisano, e in vigoare din 10 ianuarie.

Ludovic Orban neaga zvonurile privind o intelegere cu PSD pentru alegeri anticipate in 21 iunie: O minciuna gogonata

Premierul Ludovic Orban a calificat luni drept minciuni gogonate informatiile pe surse potrivit carora ar fi ajuns la o intelegere cu Marcel Ciolacu pentru alegeri anticipate in data de 21 iunie, concomitent cu alegerile locale.

Titus Corlatean, propunerea PSD pentru functia de presedinte interimar al Senatului

Comitetul Executiv National al PSD a decis sa il sustina pe Titus Corlatean pentru a prelua functia de presedinte interimar al Senatului pana cand va fi publicata motivarea Curtii Constitutionale cu privire la actualul sef al Camerei superioare, Teodor Melescanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )