Libnet.ro
UNICEF

19:15

PNL-PDL vor prezenta un program economic comun la urmatoarea vizita FMI

România Liberă România Liberă,
PNL-PDL vor prezenta un program economic comun la urmatoarea vizita FMI

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, ca PNL-PDL vor elbora un program economic comun, pe care il vor prezenta la urmatoarea vizita FMI in Romania. continuă pe România Liberă

VIDEO PNL si PDL vor sa fuzioneze inainte de alegerile prezidentiale

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, si vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde au declarat, marti, la finalul discutiei delegatiilor celor doua partide, ca intentioneaza sa realizeze fuziunea PNL-PDL inainte de prezidentiale si sa depuna actele la Tribunal cat mai repede posibil, informeaza Mediafax. Agentia de presa informa anterior, citand surse din cele doua partide, ca liderii PNL si PDL au convenit un calendar pentru procesul de fuziune dintre cele doua partide, astfel incat pana la 1 august sa fie depuse actele la Tribunalul Bucuresti.

Despre candidatura lui Diaconescu. Frunzaverde: E clar acum ca PNL-PDL nu au nimic comun cu Basescu, Predoiu: Nu cred ca va ramane el candidatul

Sorin Frunzaverde, vicepresedintele PNL, a comentat marti anuntul candidaturii din partea PMP la alegerile prezidentiale a lui Cristian Diaconescu, afirmand ca in acest moment devine clar ca PNL si PDL nu au nimic comun cu Traian Basescu.

Surse: Fuziunea PNL - PDL, pana la 1 august

Fuziunea dintre PNL si PDL va avea loc pana la 1 august, sustin surse citate de B1 TV. Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a declarat, marti, ca, maine, se vor intalni co Juristii lucreaza pentru realizarea fuziunii .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )