Libnet.ro
UNICEF

09:00

PNL raspunde acuzatiilor aduse de catre PSD pentru trolling electoral: Adevarata judecata cu PSD va fi pe 26 mai

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PNL raspunde acuzatiilor aduse de catre PSD pentru trolling electoral: Adevarata judecata cu PSD va fi pe 26 mai

PSD a dat in judecata luni PNL si ICI Institutul care gestioneaza domeniile de internet . ro) acuzand incalcarea drepturilor de autor din partea liberalilor care au inregistrat domeniul de internet cu sloganul social-democratilor. continuă pe Wall-Street Ro

PSD a dat in judecata PNL pentru trolling-ul electoral romaniameritamaimult.ro

PSD a dat in judecata luni PNL si ICI Institutul care gestioneaza domeniile de internet . ro) acuzand incalcarea drepturilor de autor din partea liberalilor care au inregistrat domeniul de internet cu sloganul social-democratilor romaniameritamaimult. ro. Odata accesata, pagina te trimite la site-ul PNL, nu inainte de a afisa un mesaj ironic la adresa PSD si a premierului Viorica Dancila.

PSD a dat in judecata PNL pentru trolling-ul electoral romaniameritamaimult.ro

PSD a dat in judecata luni PNL si ICI Institutul care gestioneaza domeniile de internet . ro) acuzand incalcarea drepturilor de autor din partea liberalilor careau inregistrat domeniul de internetcu.

Alina Gorghiu solicita AEP sa suspende acordarea subventiilor catre PSD

Senatorul PNL Alina Gorghiu solicita Autoritatii Electorale Permanente AEP) sa suspende acordarea subventiilor de la bugetul de stat acordate PSD, in contextul acuzatiilor care exista la adresa trezorierului social-democratilor, Mircea Draghici.

Sedinta Comitetului Executiv al PSD pentru remanierea Guvernului, anuntata de Dragnea, se amana

Conducerea PSD amana pentru saptamana viitoare sedinta Comiteului Executiv, au declarat pentru Hotnews. ro surse din interiorul partidului. Amanarea sedintei are loc in contextul in care, la Sent, se discuta motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader. Potrivit surselor citate, senatorii PSD vor vota in favoarea demersului Opozitiei. Presedintele PSD, Liviu Dragnea anuntase la sfarsitul saptamanii trecute ca este necesara cat mai curand o sedinta a Comitetului Executiv pentru reorganizarea Guvernului.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )