Libnet.ro
UNICEF

10:45

PSD a dat in judecata PNL pentru trolling-ul electoral romaniameritamaimult.ro

Antena3 Antena3,
PSD a dat in judecata PNL pentru trolling-ul electoral romaniameritamaimult.ro

PSD a dat in judecata luni PNL si ICI Institutul care gestioneaza domeniile de internet . ro) acuzand incalcarea drepturilor de autor din partea liberalilor careau inregistrat domeniul de internetcu. continuă pe Antena3

PSD a dat in judecata PNL pentru trolling-ul electoral romaniameritamaimult.ro

PSD a dat in judecata luni PNL si ICI Institutul care gestioneaza domeniile de internet . ro) acuzand incalcarea drepturilor de autor din partea liberalilor care au inregistrat domeniul de internet cu sloganul social-democratilor romaniameritamaimult. ro. Odata accesata, pagina te trimite la site-ul PNL, nu inainte de a afisa un mesaj ironic la adresa PSD si a premierului Viorica Dancila.

PSD da in judecata PNL din cauza trolling-ului cu sloganul de campanie. Ce invoca social-democratii

PSD nu i-a iertat pe cei de la PNL pentru gestul de a inregistra sloganul de campanie Romania merita mai mult. Social-democratii au mutat disputa in instanta. PSD a dat in judecata PNL si ICI Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica pe motiv ca au fost incalcate drepturile de autor. Social-democratii reclama faptul [] .

Un barbat isi da in judecata parintii pentru ca i-au dat viata

Un barbat de 27 de ani din India vrea sa isi dea in judecata parintii pentru ca l-au nascut. Raphael Samuel crede ca este greit sa aduci copii pe lume si sa ii fortezi sa traiasca si sa sufere.

PNL raspunde acuzatiilor aduse de catre PSD pentru trolling electoral: Adevarata judecata cu PSD va fi pe 26 mai

PSD a dat in judecata luni PNL si ICI Institutul care gestioneaza domeniile de internet . ro) acuzand incalcarea drepturilor de autor din partea liberalilor care au inregistrat domeniul de internet cu sloganul social-democratilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )