Libnet.ro
UNICEF

00:07

PNL si USR PLUS se scalda in ape tulburi

România Liberă România Liberă,
PNL si USR PLUS se scalda in ape tulburi

Premierul Ludovic Orban incearca sa impiedice propagarea conflictului dintre PNL si USR PLUS si sa m. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban garanteaza formarea unei aliante PNL - USR-PLUS la Timisoara. Conditia: un pact de nonagresiune

Prezent la instalarea in functie a noului presedinte al CJ Timis, liberalul Alin Nica, premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca negocierile dintre PNL si USR-PLUS pentru formarea unei majoritati in Timis vor fi duse la bun sfarsit.

Negocierile locale dintre PNL si USR-PLUS au esuat la Timisoara. Mesaj transant pentru liberali

Liderii PNL si cei ai USR-PLUS din judetul Timis nu au ajuns la un acord in privinta functiilor de viceprimari in Timisoara si de vicepresedinti ai Consiliului Judetean Timis. Scanteia de la care au pornit neintelegerile a fost chiar o declaratie la deputatului USR Catalin Drula care a spus ca partidul sau negociaza proiecte, nu functii.

Cine vor fi viceprimarii municipiului Vaslui. PNL si USR-PLUS vor asigura majoritatea in Consiliul Local

Vineri, 23 octombrie, reprezentantii PNL si USR-PLUS au incheiat protocolul de coloborare pentru a asigura majoritatea in Consiliul Local CL) Vaslui. Este pentru prima data, in istoria postdecembrista cand partidele de dreapta detin majoritatea in CL Vaslui.

De ce au esuat negocierile dintre PNL si USR-PLUS la Timisoara. intelegerea a picat la impartirea functiilor

PNL si USR-PLUS ar fi trebuit sa anunte joi, 22 octombrie, rezultatul negocierilor pentru formarea unei majoritati in Consiliul Local Timisoara si in CJ Timis. Negocierile au esuat in ultimul moment. Liberalii au refuzat sa semneze protocolul dand vina pe o declaratie contondenta a lui Catalin Drula.

Ionut Mosteanu: USR-PLUS vrea sa dea premierul. Dacian Ciolos, omul mai mult decat potrivit pentru a fi prim-ministru

Deputatul USR Ionut Mosteanu a declarat ca USR-PLUS intra in alegerile parlamentare cu dorinta de a da premierul in viitorul Executiv. El a adaugat ca a fost dezamagit de faptul ca Ludovic Orban a mintit in declaratii si a mai spus ca nimeni nu are un cec in alb, din partea Aliantei. Mosteanu a precizat ca Dacian Ciolos este, conform protocolul nostru vechi de alianta intre USR si PLUS, persoana desemnata pentru a fi premier.

Ionut Mosteanu: Sa fie foarte clar - USR-PLUS vrea sa dea premierul dupa alegeri. Dacian Ciolos, mai potrivit decat Orban

USR-PLUS intra in alegerile parlamentare cu dorinta de a da premierul in viitorul Guvern si nimeni nu are un cec in alb din partea aliantei, afirma deputatul USR Ionut Mosteanu, spunand ca Dacian Ciolos ar fi omul mai mult decat potrivit pentru a conduce viitorul Guvern. intrebat daca Dacian Ciolos este mai potrivit decat Ludovic Orban pentru un viitor guvern, Mosteanu a raspuns: Bineinteles.

Negocieri esuate intre PNL si USR-PLUS pentru guvernarea locala din Timisoara

Liderii PNL si cei ai USR-PLUS din judetul Timis nu au reusit sa ajunga la o intelegere in privinta guvernarii locale, cele doua parti nu s-au putut intelege in prvinta functiilor de viceprimari in Timisoara si de vicepresedinti ai Consiliului Judetean Timis. Liberalii s-au aratat deranjati si de declaratiile deputatului USR, Catalin Drula care a precizat, in urma cu o zi, ca partidul sau negociaza proiecte, nu functii.

Negocieri esuate intre PNL si USR-PLUS pentru guvernarea locala din Timisoara

PNL si USR-PLUS nu au ajuns la un acord privind guvernarea locala in judetul Timis. Negocierile au esuat in prvinta impartirii functiilor de viceprimari in Timisoara si de vicepresedinti ai Consiliului.

LUDOVIC ORBAN: in judetul Timis, PNL va forma majoritatile de guvernare locala cu USR-PLUS

Ludovic Orban a declarat azi la Timisoara, la ceremonia de deputare a juramantului de catre presedintele Consiliului Judetean Timis, Alin Adrian Nica, ca PNL va forma majoritati atat la nivelul judetului Timis, cat si la cel al orasului cu USR-PLUS.

Orban, despre negocierile de la Timisoara: Nu cred ca au fost blocate. Decizia PNL e clara, facem majoritati cu USR PLUS

Presedintele PNL Ludovic Orban a negat, sambata, la Timisoara, ca negocierile pentru majoritatile locale in judet sunt blocate precizand ca decizia liberalilor este foarte clara: aceea de a face intelegeri cu USR PLUS. Liderul USR Timis, Cristian Mos, i-a acuzat pe liberalii din judet ca au negociat cu vechea clasa politica, in spatele usilor inchise.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )