Libnet.ro
UNICEF

01:06

Pokemon Go, mai important decat razboiul: video incredibil cu soldatii ucraineni

Antena3 Antena3,
Pokemon Go, mai important decat razboiul: video incredibil cu soldatii ucraineni

Make Pokemon Go, not war, acesta ar putea fi mesajul transmis de soldatii ucraineni, scrie playtech. roRazboiul este important, dar Pokemon Go este la un alt nivel. Cel putin, asta par a indica cativa soldati. continuă pe Antena3

Studiu: Soferii au o greutate cu patru kilograme mai mare decat biciclistii

Conducatorii auto au, in medie, o greutate cu patru kilograme mai mare decat persoanele care folosesc bicicleta, arata un studiu finantat de Uniunea Europeana UE).

Marcel Murgoci, Estinvest Focsani: O sedinta cu o lichiditate mult mai buna decat in zilele anterioare

Opt dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in scadere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 42,11 milioane de lei 9,44 milioane euro), mai mare decat marti 3,9 milioane euro).

VIDEO. A venit acasa mai devreme decat trebuia si l-a prins cu amanta in pat. Ce a incercat sa faca sotul in apararea sa e greu de imaginat

O femeie a venit mai devreme acasa si si-a prins sotul cu amanta in pat, dezbracati, iar el a incercat o explicatie. Totul a fost in zadar, dar filmat de femeie si postat pe internet, scrie.

E OFICIAL: Patriarhia Romana va primi 15 milioane de lei pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului. Firea: E MAI MULT DECAT O BISERICA (VIDEO)

Patriarhia Romana va primi un sprijin financiar de 15 milioane de lei pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului, dupa ce Consiliul General al Muncipiului Bucuresti a votat acest.

De ce sunt cojile mai bune decat fructele. Virtutile uimitoare ale resturilor care se arunca: previn cancerul si omoara virusi

Beneficiile fructelor sunt cunoscute tuturor, insa putini stiu ca si cojile acestora sunt extraordinare pentru organism. Ele contin de 5 pana la 10 ori mai multe vitamine decat sucul si beneficiaza de mai multi nutrienti decat fructul in sine.

Alegeri SUA 2016. Trump a cheltuit de 11 ori mai putin decat Clinton pentru publicitatea electorala la posturile de televiziune

Candidatul republican Donald Trump, fost star de televiziune, a ales sa cheltuiasca de 11 ori mai putin pe publicitatea electorala televizata decat rivala sa democrata Hillary Clinton, preferand sa se concentreze pe promovarea online, relateaza NBC News.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )