Libnet.ro
UNICEF

10:15

Politele RCA pentru tineri, exagerat de mari. Rog ASF sa regandeasca speta!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Politele RCA pentru tineri, exagerat de mari. Rog ASF sa regandeasca speta!

Ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, solicita conducerii Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF) sa reanalizeze si sa regandeasca sistemul de asigurari RCA pentru tinerii sub 25 de ani, pentru ca majoritatea acestora nu-si permit sa. continuă pe Wall-Street Ro

Veste REA pentru toti soferii. Politele RCA s-au scumpit: Poate ajunge si la 5.000 de lei pentru o masina

De la 1 ianuarie, nu se mai fac reduceri la politele RCA. Este o decizie importanta luata pe piata asigurarilor obligatorii pentru autoturisme. Asta inseamna ca soferii au parte de aceleasi tarife pentru.

Ministrul Finantelor solicita ASF sa regandeasca tarifele la RCA pentru tinerii sub 25 de ani

Ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, solicita conducerii Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF) sa reanalizeze si sa regandeasca sistemul de asigurari RCA pentru tinerii sub 25 de ani, pentru ca majoritatea acestora nu-si permit sa plateasca tarife de peste 2. 000 lei.

Ministerul Finantelor cere ASF sa reanalizeze sistemul RCA pentru tinerii sub 25 de ani

Ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, solicita conducerii Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF) sa reanalizeze si sa regandeasca sistemul de asigurari RCA pentru tinerii sub 25 de ani,.

Ministrul Finantelor cere ASF noi tarife RCA pentru tinerii sub 25 de ani

Ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, a solicitat Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF) un nou sistem de asigurari RCA pentru tinerii cu varsta mai mica de 25 de ani.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )