Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politia britanica a gasit obiecte suspecte intr-o casa din Wigan

Hotnews Hotnews,
 Politia britanica a gasit obiecte suspecte intr-o casa din Wigan

Politistii britanici care investigheaza atacul sinucigas cu bomba de la Manchester au gasit obiecte suspecte la o adresa in apropierea orasului Wigan si au evacuat casele din zona, noteaza Reuters. continuă pe Hotnews

Politia britanica a inchis Podul Westminster si Piata Parlamentului, din motive de securitate

Politia britanica a inchis Podul Westminster si Piata Parlamentului, din Londra, in urma unor informatii privind un vehicul parasit, relateaza Daily Mail.

Atacul de la Manchester: Politia britanica nu mai transmite informatii catre autoritatile americane din cauza scurgerilor din presa

Politia britanica a anuntat ca nu mai impartaseste informatiile cu autoritatile americane din cauza scurgerilor din presa, scrie BBC. Nemultumirea oficialilor britanici vine dupa ce fotografii care par sa surprinda obiecte folosite in atac au fost publicate de cotidianul New York Times.

Politia britanica a inchis Podul Westminster din motive de securitate

ACTUALIZARE 21:10 Politia anunta ca a fost vorba despre o alarma falsa Militari, politisti si genisti au fost trimisi joi la sfarsitul diminetii in zona de sud a orasului Manchester, dupa ce au 'primit un apel ' care s-a dovedit a fi o alerta falsa, potrivit politiei, potrivit Reuters. --------- Politia britanica a inchis Podul Westminster si Piata Parlamentului, din Londra, in urma unor informatii privind un vehicul parasit, relateaza Daily Mail.

Politia britanica a inchis Podul Westminster din motive de securitate

Politia britanica a inchis Podul Westminster si Piata Parlamentului, din Londra, in urma unor informatii privind un vehicul parasit, relateaza Daily Mail.

Atentatul de la Manchester: Politia britanica a arestat inca o persoana banuita de implicare in atac

Politia britanica a arestat o a cincea persoana in legatura cu atentatul produs in timpul unui concert al Arianei Grande in Manchester, potrivit Reuters, citat de Agerpres. Barbatul arestat a.

Atentatul din Manchester: Politia britanica spune ca investigheaza o retea terorista

Politia britanica investigheaza o retea terorista in ancheta privind atacul sinucigas cu bomba comis luni seara la Manchester si soldat cu 22 de morti, a declarat seful Politiei metropolitane din Manchester, potrivit Reuters.

Noi arestari privind atentatul terorist din Manchester: Politia britanica a retinut 3 persoane care ar fi avut conexiuni cu atacatorul

Ancheta privind atacul terorist de luni seara de la Manchester Arena este intr-o continua evolutia. Politia britanica a arestat inca 3 barbati care ar fi avut conexiuni cu barbatul care s-a aruncat.

O echipa britanica de genisti cerceteaza o casa din Wigan in investigatia privind atacul terorist de la Manchester

Politistii britanici care investigheaza atacul sinucigas cu bomba de la Manchester au folosit o echipa de genisti pentru a cerceta o proprietate din apropierea orasului Wigan, dupa ce o persoana a fost arestata din acea zona a fost arestata, cu legaturi in atacul terorist de la Manchester, noteaza Reuters.

O casa din sectorul 4 a Capitalei a sarit in aer: O persoana a fost grav ranita in urma exploziei (VIDEO)

O explozie puternica urmat de un incendiu a avut loc marti dimineata la o casa din sectorul 4 al Capitalei. Imobilul a fost distrus in mare proportie ca urmare a exploziei cauzate de o butelie, iar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )