Libnet.ro
UNICEF

23:30

Atentatul din Manchester: Politia britanica spune ca investigheaza o retea terorista

Hotnews Hotnews,
 Atentatul din Manchester: Politia britanica spune ca investigheaza o retea terorista

Politia britanica investigheaza o retea terorista in ancheta privind atacul sinucigas cu bomba comis luni seara la Manchester si soldat cu 22 de morti, a declarat seful Politiei metropolitane din Manchester, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Noi arestari privind atentatul terorist din Manchester: Politia britanica a retinut 3 persoane care ar fi avut conexiuni cu atacatorul

Ancheta privind atacul terorist de luni seara de la Manchester Arena este intr-o continua evolutia. Politia britanica a arestat inca 3 barbati care ar fi avut conexiuni cu barbatul care s-a aruncat.

Atentatul din Manchester, ANUNTAT pe Twitter cu patru ore inainte de tragedie? Cine a facut dezvaluirile SOCANTE

Jurnalistii de la Daily Mail au facut un anunt socant imediat dupa atentatul din Manchester. Acestia au anuntat descoperirea facuta, si anume, ca pe un cont de Twitter a aparut o postare in care era.

Atentatul de la Manchester: Politia britanica a arestat inca o persoana banuita de implicare in atac

Politia britanica a arestat o a cincea persoana in legatura cu atentatul produs in timpul unui concert al Arianei Grande in Manchester, potrivit Reuters, citat de Agerpres. Barbatul arestat a.

Atentatul din Manchester: O fetita de 8 ani figureaza printre victime

O fetita de 8 ani figureaza printre cele 22 de victime ale atentatului sinucigas din Manchester, la iesirea de la un concert pop, luni seara, a anuntat comitatul Lancashire, unde traia fata, scrie AFP.

Un om fara adapost a tinut in brate o femeie pe moarte, dupa atentatul din Manchester Arena: Nu ma puteam opri din plans

Atentatul de la Manchester Arena a scos la iveala si povesti si gesturi uluitoare. Este si cazul lui Chris Parker, un om fara adapost, care se afla in zona in momentul deflagratiei. Barbatul de.

Adrian Nastase: Atentatul din Manchester Arena poate influenta alegerile anticipate din Marea Britanie

Fostul premier Adrian Nastase puncteaza caracterul crucial pe care l-ar putea avea atentatul de la Manchester Arena asupra alegerilor anticipate care urmeaza sa aiba loc in Marea Britanie in luna.

Mai avem. Omorati-i pe toti si peste tot. Simpatizantii Statului Islamic, MESAJ pe retelele de socializare dupa atentatul din Manchester (FOTO)

Pana in acest moment nu s-a conformat daca atentatul de la Manchester este unul terorist, insa autoritatile britanice au descoperit mai multe mesaje postate pe retele de socializare de catre.

Mai avem. Omorati-i pe toti si peste tot. Simpatizantii Statului Islamic, MESAJ pe retelele sociale dupa atentatul din Manchester (FOTO)

Pana in acest moment nu s-a conformat daca atentatul de la Manchester este unul terorist, insa autoritatile britanice au descoperit mai multe mesaje postate pe retele de socializare de catre.

Atentatul din Manchester: Salman Abedi era cunoscut serviciilor de informatii, cu legaturi dovedite cu gruparea Stat Islamic

Kammikazele care a ucis luni 22 de persoane la Manchester este un cetatean britanic de origine libiana cunoscut serviciilor de securitate, cu legaturi dovedite cu gruparea Stat Islamic, scrie AFP.

Atentatul din Manchester: Suspectul, identificat drept Salman Abedi

Presupusul atacator sinucigas care a comis luni seara un atentat cu bomba la finalul unui concert in Manchester Marea Britanie) a fost identificat drept Salman Abedi, au declarat marti oficiali americani, pentru Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )