Libnet.ro
UNICEF

21:45

Atentatul de la Manchester: Politia britanica a arestat inca o persoana banuita de implicare in atac

B1 B1,
Atentatul de la Manchester: Politia britanica a arestat inca o persoana banuita de implicare in atac

Politia britanica a arestat o a cincea persoana in legatura cu atentatul produs in timpul unui concert al Arianei Grande in Manchester, potrivit Reuters, citat de Agerpres. Barbatul arestat a. continuă pe B1

Noi arestari privind atentatul terorist din Manchester: Politia britanica a retinut 3 persoane care ar fi avut conexiuni cu atacatorul

Ancheta privind atacul terorist de luni seara de la Manchester Arena este intr-o continua evolutia. Politia britanica a arestat inca 3 barbati care ar fi avut conexiuni cu barbatul care s-a aruncat.

Atentatul din Manchester: Politia britanica spune ca investigheaza o retea terorista

Politia britanica investigheaza o retea terorista in ancheta privind atacul sinucigas cu bomba comis luni seara la Manchester si soldat cu 22 de morti, a declarat seful Politiei metropolitane din Manchester, potrivit Reuters.

Atac terorist la Manchester. Politia cunoaste identitatea atentatorului: un barbat suspect a fost arestat

Premierul britanic Theresa May a declarat marti ca politia si serviciile de securitate britanice cunosc identitatea presupusului atentator sinucigas care a ucis 22 de persoane, printre care multi copii, luni seara intr-o sala de concerte din Manchester. Mai mult, politia britanica a anuntat marti ca a retinut un barbat suspectat de legaturi cu atentatul terorist.

Atentatul de la Manchester. Autorul masacrului este un britanic de origine libiana si nu a actionat singur

Politia britanica a dezvaluit marti seara numele suspectului autor al atentatului comis luni seara la Manchester si soldat cu 22 de morti si cel putin 59 de raniti. Acesta se numeste Salman Abedi, in varsta de 22 de ani, un s-a nascut in Marea Britanie si este de origine libiana. Autoritatile britanice sustin ca acesta nu a actionat singur si-i cauta complicii.

Premierul May, despre atentatul de la Manchester: Politia lucreaza cu serviciile de securitate pentru a identifica daca au fost si alte persoane implicate

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a declarat marti dupa-amiaza ca autoritatile si serviciile de securitate britanice incearca sa determine daca si alte persoane sunt implicate in organizarea.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )