Libnet.ro
UNICEF

00:06

Politia franceza, la hotelul Pullman din Paris. Zona Turnului Eiffel a fost evacuata

România Liberă România Liberă,
Politia franceza, la hotelul Pullman din Paris. Zona Turnului Eiffel a fost evacuata

Politia a evacuat zona din jurul Turnului Eiffel si a parcului Champ de Mars din Paris, a declarat un martor pentru agentia Reuters sambata seara, conform Le Figaro. Un alt martor ocular a vazut politisti in zona hotelului Pullman, de pe Avenue de Suffren, langa Turnul Eiffel. continuă pe România Liberă

FOTO. Presa franceza, despre atentatele din Paris: De aceasta data, este razboi

Intreaga presa a titrat, sambata, despre atentatele din Paris, soldate cu sute de morti si raniti.

Alerta cu BOMBA la hotelul din Paris unde era cazata nationala Germaniei

Fotbalistii nationalei Germaniei au fost evacuati din hotelul Molitor din Paris, dupa ce a fost anuntata o alarma cu bomba.

Primele reactii ale liderilor europeni, dupa atentatele din Paris

Liderii europeni, dar si presedintele american si-au exprimat, vineri seara, sprijinul pentru societatea franceza, dupa atentatele din Paris, in urma carora zeci de persoane au murit si sute de persoane au fost ranite.

Calais: Politia franceza, in stare de alerta maxima la centrul pentru migranti

Politia franceza se afla, sambata, in stare de alerta maxima, la centrul de primire pentru migranti din orasul-port Calais nordul Frantei), dupa atentatele de vineri seara din Paris.

Pasaportul descoperit de politia franceza langa trupul neinsufletit al unuia dintre autorii atentatelor apartine unui imigrant sirian inregistrat in Grecia in luna octombrie

Pasaportul descoperit sambata de politia franceza langa trupul neinsufletit al unuia dintre autorii atentatelor de la Paris apartine unui imigrant sirian inregistrat pe o insula din Grecia la sosirea pe teritoriul Uniunii Europene, in luna octombrie. Anuntul a fost facut de ministrul grec al Protectiei publice, Nikos Toskas, citat de AFP.

Politia franceza, pe urmele mai multor atacatori care ar fi fugit

Autoritatile franceze urmaresc mai multe masini cu care ar fi reusit sa fuga unii dintre autorii atacurilor teroriste din Paris, informeaza Le Figaro.

Teroristii din Paris, cautati in Bruxelles. Cinci persoane au fost arestate

Politia belgiana a demarat, sambata dupa-amiaza, operatiuni de cautare ale atacatorilor din Paris, in Molenbeek din Bruxelles.

Semnal grav ca atacurile din Paris afecteaza relocarea migrantilor intre tarile UE: Polonia nu mai vrea sa-i preia fara garantii de securitate

Polonia nu poate accepta migrantii relocati prin sistemul de cote al Uniunii Europene, a declarat viitorul ministru al afacerilor europene de la Varsovia, in contextul atacurilor din Paris. Acesta este un semnal ca masacrul din Franta poate submina serios politica privind refugiatii a blocului comunitar, noteaza Reuters.

Doi romani au fost ucisi in atacurile din Paris, anunta MAE

Doi cetateni romani au fost ucisi in atacurile teroriste de vineri seara din Paris, a anuntat samabatat ministerul roman al Afacerilor Externe, care precizeaza ca ambasada Romaniei de la Paris este in legatura cu familiile acestora si le va acorda asistenta consulara necesara.

Un roman din Paris despre starea de spirit in urma atentatelor: Multi se asteptau la un atentat. E Franta contra Frantei, e similar cu un conflict Pantelimon versus Centrul Vechi din Bucuresti

Multi se asteptau la un atentat. Pentru oamenii cu cap din Paris nu e o surpriza. Ni s-a spus tot in ultima perioada ca s-au dejucat zeci de atentate teroriste, dar lumea se astepta ca unul sa reuseasca, spune Cristian Muresan, un tanar manager roman care traieste in Paris. Lumile astea doua, tinerii normali versus fundamentalistii radicalizati, asta e ceea ce vedem in Franta. Noi si ei traim in acelasi oras, ne invirtim unii pe linga altii in acelasi oras. Cine crede ca se va rezolva de azi pe miine se inseala. E Franta contra Franta, e - daca vreti o comparatie cu Bucurestiul - Pantelimon contra Centrului Vechi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )